Obnoviť stránku

AlzaCafé Honduras, zrnková, 250 g

4,6 348 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
9,40 €
Pri kúpe 1 ks 9,40 €/ks
Pri kúpe 2-3 ks 8,58 €/ks
Pri kúpe 4 a viac ks 8,17 €/ks

AlzaCafé Honduras, zrnková, 250 g

AlzaCafé

AlzaCafé Honduras – vysokohorská 100 % Arabica

                   Ochutnajte zrnkovú kávu AlzaCafé Honduras pochádzajúcu zo západného Hondurasu, presnejšie z oblasti                    zvanej "Department of Copan" v blízkosti mayskej ruiny Copán. Kávové zrná sú následne                    pražené v Českej republike takzvane priamo "na stred", kedy je už cítiť chuť praženia,                    zároveň si však káva zachováva svoju pôvodnú chuť. Môžete si tak vychutnať plnú intenzívnu čerešňovú                    chuť s tónmi orechov a kakaa. Káva AlzaCafé Honduras je vždy čerstvo pražená na základe aktuálneho                    dopytu, a preto vám garantujeme, že sa k vám dostane v úplne ideálnej kondícii.                

Káva AlzaCafé Honduras, zrnková, 250g

Káva AlzaCafé Honduras, zrnková, 250g

Pôvod

Honduras – SHG Occidente

Káva AlzaCafé Honduras, zrnková, 250g

Intenzita

3/5

Káva AlzaCafé Honduras, zrnková, 250g

Stupeň praženia

City Roast (stredný)

Káva AlzaCafé Honduras, zrnková, 250g

Chuťový profil

čerešne, orechy a kakao

Káva AlzaCafé Honduras, zrnková, 250g

Stredný stupeň praženia City Roast

                       Tento štýl praženia končí tesne pred druhým crackom, kedy sú zrná už farebne úplne zjednotené a                        prepražené. City Roast je typický pre mierne tmavšiu farbu ako Light Roast, avšak stále                        zachováva niektoré charakteristiky svetlejšieho praženia, ako sú vyššia kyslosť a jemnejší                        chuťový profil. Káva pražená na stupeň City Roast predstavuje vyváženú kombináciu sladkosti,                        kyslosti a plnosti tela.                    

Káva AlzaCafé Honduras, zrnková, 250g

Káva, ktorá si vás získa svojou chuťou

                       AlzaCafé Honduras nadchne predovšetkým tých, ktorí hľadajú kávu s intenzívnou chuťou. Táto 100 %                        Arabica je vhodná do všetkých domácich automatických aj pákových kávovarov, french Pressu či                        prekvapkávačov a perfektne sa hodí najmä na prípravu lahodného espressa aj prekvapkávanej kávy.                        Pokiaľ budete pripravovať kávu AlzaCafé Colombia inými spôsobmi (V60, chemex), dbajte na správny                        pomer vody a kávy (15 : 1) a teplotu vody, ktorá by mala mať 93 °C.                    

Káva AlzaCafé Honduras, zrnková, 250g

Plody kávovníkov sú zbierané výhradne ručne

Kávové plantáže sa nachádzajú v tejto oblasti vo výške 1 100 – 1 700 m n. m. Honduras sa vyznačuje veľmi teplým a vlhkým tropickým podnebím s bohatými zrážkami a priemernými teplotami okolo 22 °C. Plody kávovníkov sú zbierané výhradne ručne a potom podliehajú tradičným postupom spracovania, ktoré sa odovzdávajú z generácie na generáciu. AlzaCafé Honduras sa žne a spracováva vždy s ohľadom na ochranu prírody. Pestovatelia nepoužívajú žiadne priemyselne vyrábané hnojivá či postreky proti škodcom. Najskôr sa bobule premyjú a nechajú kvasiť po dobu 12 hodín. Tento krok je veľmi dôležitý, pretože kvasením sa z plodov odstráni rastlinný sliz. Plody sa nechajú vyschnúť po dobu 7 dní na priamom slnku. Potom už nasleduje posledná fáza celého procesu a to triedenie a balenie do vriec.

Káva AlzaCafé Honduras, zrnková, 250g

S AlzaCafé budete mať vždy poruke                        čerstvú kávu

                       Na zachovanie jedinečnej chuti a arómy je žiaduce kávu vhodne skladovať v správnom obale. Preto                        sú naše kávy dodávané v nepriehľadnom, vzduchotesnom balení s jednostranne priepustným ventilom.                        Ten umožňuje, aby sa mohli plyny, uvoľňujúce sa z kávy po pražení, dostať von. Žiadny vzduch ale                        nepustí dovnútra. Káva AlzaCafé Honduras vďaka tomuto baleniu zostane čerstvá aj niekoľko                        mesiacov. Kávu skladujte v suchu a chlade.                    

Káva AlzaCafé Honduras, zrnková, 250g

Objavte s nami svet kávy

                       Naším cieľom je ponúkať nielen cenovo dostupnú kávu, ktorá svojou vyváženou chuťou poteší širokú                        škálu bežných používateľov, ale tiež sa zameriavame na prémiové kávy pre skutočných fajnšmekrov.                        V našej ponuke tak nájdete single origin kávu nielen z Hondurasu, ale z celej Latinskej Ameriky                        – vďaka AlzaCafé nájdete aj vy svoju obľúbenú kávu jedinečných chutí. Prežívajte každý deň                        nezabudnuteľné zážitky z vysoko akostnej a čerstvo praženej kávy!                    

Káva AlzaCafé Honduras, zrnková, 250g

Detailné špecifikácie zrnkovej kávy AlzaCafé Honduras, 250 g

100 % Arabica

Pôvod: Honduras – SHG Occidente

Pražené v Českej republike

SHG (Strictly High Grown) označuje vyššiu nadmorskú výšku a nižšiu teplotu

Praženie City Roast – stredná miera praženia

Intenzívna čerešňová chuť s tónmi orechov a kakaa

Vhodná do všetkých domácich automatických aj pákových kávovarov, prekvapkávačov či French pressu

Dodávané v nepriehľadnom, vzduchotesnom balení s jednostranne priepustným ventilom

Nadmorská výška: 1 100 – 1 700 m n. m.

Hmotnosť: 250 g

AlzaCafé prinesie radosť z kvalitnej chuti

Zrnková káva AlzaCafé si získala ako našich zamestnancov, tak aj tisíce zákazníkov. Vychutnať si ju môžete nielen na našich predajniach, ale aj v pokoji domova, kedykoľvek dostanete chuť – káva AlzaCafé je vždy dostupná a čerstvo pražená. Neustále rastúca ponuka zahŕňa rokmi preverenú, perfektne vyladenú zmes káv z niekoľkých krajín pôvodu, ale aj výberové varianty pre milovníkov jemných chuťových nuáns. Zároveň robíme všetko pre to, aby výroba našich produktov nemala negatívny vplyv na ekológiu a prírodu, vďaka čomu sú naše kávy udržateľnejšie.

Zloženie

Zrnková káva, 100% Arabica

Parametre a špecifikácia

Forma kávy

Forma kávy Zrnková
Spôsob prípravy Na espresso, Na filtrovanú kávu

Druh kávy

Stupeň praženia Stredný
Druh kávy 100% Arabica
Pôvod Honduras
Miesto praženia Česká republika
Metóda spracovania Suchá/Natural

Vlastnosti

Aróma Kakao, Orech

Balenie

Počet balení 1

Hmotnosť

Hmotnost balení 250 g
Kód:  ALZKA423
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595691028423
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11