Obnoviť stránku

AlzaCafé Dominicana, zrnková, 250 g

4,6 348 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
10,90 €
Pri kúpe 1 ks 10,90 €/ks
Pri kúpe 2-3 ks 10,06 €/ks
Pri kúpe 4 a viac ks 9,64 €/ks

AlzaCafé Dominicana, zrnková, 250 g

AlzaCafé

100 % Arabica spracovávaná mokrým spôsobom

Ochutnajte zrnkovú kávu AlzaCafé Dominicana pochádzajúcu z plantáží na juhu Dominikánskej republiky, kde sa plody spracovávajú mokrým spôsobom. Kávové zrná sú následne pražené v Českej republike takzvane priamo "na stred", kedy je už cítiť chuť praženia, zároveň si však káva zachováva svoju pôvodnú chuť. Táto káva vyniká špeciálnou sladkastouchuťou, ktorej dominuje chuť cukrovej trstiny, vanilky a mandlí. Na filtri môžete vytiahnuť dokonca aj chuť exotického ovocia. Káva AlzaCafé je vždy čerstvo pražená na základe aktuálneho dopytu, a preto vám garantujeme, že sa k vám dostane v úplne ideálnej kondícii.

Káva AlzaCafé Dominicana, zrnková, 250g

Káva AlzaCafé Dominicana, zrnková, 250g

Pôvod

Dominikánska republika – Cruz de Barahona

Káva AlzaCafé Dominicana, zrnková, 250g

Intenzita

3/5

Káva AlzaCafé Dominicana, zrnková, 250g

Stupeň praženia

City Roast (stredný)

Káva AlzaCafé Dominicana, zrnková, 250g

Chuťový profil

cukrová trstina, vanilka a mandle

Káva AlzaCafé Dominicana, zrnková, 250g

Stredný stupeň praženia City Roast

Tento štýl praženia končí tesne pred druhým crackom, kedy sú zrná už farebne úplne zjednotené a prepražené. City Roast je typický pre mierne tmavšiu farbu ako Light Roast, avšak stále zachováva niektoré charakteristiky svetlejšieho praženia, ako sú vyššia kyslosť a jemnejší chuťový profil. Káva pražená na stupeň City Roast predstavuje vyváženú kombináciusladkosti, kyslosti a plnosti tela.

Káva AlzaCafé Dominicana, zrnková, 250g

Káva s charakteristickou vysokou sladkosťou a ovocitou, prevažne ríbezľovou chuťou

AlzaCafé Dominicana nadchne predovšetkým tých, ktorí hľadajú výnimočnú chuť s vysokou sladkosťou. Táto 100 % Arabica je vhodná do všetkých domácich automatických pákových kávovarov, prekvapkávačov, aeropressu, french pressu či moka kanvičky. Perfektne sa hodí najmä na prípravu lahodného espressa, prekvapkávanej kávy a ďalších vašich obľúbených kávovýchnápojov. Pokiaľ budete pripravovať kávu AlzaCafé inými spôsobmi (V60, chemex), dbajte na správny pomer vody a kávy (15 : 1) a teplotu vody, ktorá by mala mať 93 °C.

Káva AlzaCafé Dominicana, zrnková, 250g

Plody kávovníkov sú zbierané výhradne ručne a spracovávané mokrým spôsobom

Zrnká kávy AlzaCafé Dominicana pochádzajúce z plantáží umiestnených na juhu Dominikánskej republiky v regióne Barahona, známy tiež ako Cruz de Barahona. Zaujímavosťou tohto regiónu je to, že sa tu po celý rok držia teploty na rovnakej úrovni. Stabilné teploty a umiestnenie plantáží vo vysokých polohách zaručujú dokonalú chuť kávových zŕn.Plody tejto kávy sa spracovávajú tzv. mokrým spôsobom. Pri mokrom spôsobe spracovania sa plody najskôr namočia do nádrží s vodou. Po tomto kroku sa už plody pretláčajú drviacimi plechmi, ktoré plody zbavia šupiek. Potom prichádza na rad proces fermentovania. V konečnej fáze sa kávové zrnká sušia buď na priamom slnku, alebo v špeciálnych sušiarňach.

Káva AlzaCafé Dominicana, zrnková, 250g

S AlzaCafé budete mať vždy poruke čerstvú kávu

Na zachovanie jedinečnej chuti a arómy je žiaduce kávu vhodne skladovať v správnom obale. Preto sú naše kávy dodávané v nepriehľadnom, vzduchotesnom balení s jednostranne priepustným ventilom. Ten umožňuje, aby sa mohli plyny, uvoľňujúce sa z kávy po pražení, dostať von. Žiadny vzduch ale nepustí dovnútra. Káva AlzaCafé Dominicana vďaka tomuto baleniuzostane čerstvá aj niekoľko mesiacov. Kávu skladujte v suchu a chlade.

Káva AlzaCafé Dominicana, zrnková, 250g

Objavte s nami svet kávy

Naším cieľom je ponúkať nielen cenovo dostupnú kávu, ktorá svojou vyváženou chuťou poteší širokú škálu bežných používateľov, ale tiež sa zameriavame na prémiové kávy pre skutočných fajnšmekrov. V našej ponuke tak nájdete single origin kávu nielen z Dominikánskej republiky, ale z celej Latinskej Ameriky – vďaka AlzaCafé najdete aj vy svoju obľúbenú kávujedinečných chutí. Prežívajte každý deň nezabudnuteľné zážitky z vysoko akostnej a čerstvo praženej kávy!

Káva AlzaCafé Dominicana, zrnková, 250g

Detailné špecifikácie zrnkovej kávy AlzaCafé Dominicana, 250 g

100 % Arabica

Pôvod: Dominikánska republika – Cruz de Barahona

Pražené v Českej republike

Výnimočná chuť s charakteristickou vysokou sladkosťou

Vo filtrovanej podobe sa dá dokonca pocítiť chuť exotického ovocia

Praženie City Roast – stredná miera praženia

Chuťový profil: cukrová trstina, vanilka a mandle

Praženie City Roast – stredná miera praženia

Vhodná do všetkých domácich automatických pákových kávovarov, prekvapkávačov, aeropressu, french pressu či moka kanvičky

Dodávané v nepriehľadnom, vzduchotesnom balení s jednostranne priepustným ventilom

Nadmorská výška: 800 – 1 300 m n. m.

Hmotnosť: 250 g

AlzaCafé prinesie radosť z kvalitnej chuti

Zrnková káva AlzaCafé si získala ako našich zamestnancov, tak aj tisíce zákazníkov. Vychutnať si ju môžete nielen na našich predajniach, ale aj v pokoji domova, kedykoľvek dostanete chuť – káva AlzaCafé je vždy dostupná a čerstvo pražená. Neustále rastúca ponuka zahŕňa rokmi preverenú, perfektne vyladenú zmes káv z niekoľkých krajín pôvodu, ale aj výberovévarianty pre milovníkov jemných chuťových nuáns. Zároveň robíme všetko pre to, aby výroba našich produktov nemala negatívny vplyv na ekológiu a prírodu, vďaka čomu sú naše kávy udržateľnejšie.


Zloženie

Zrnková káva, 100% Arabica

Parametre a špecifikácia

Forma kávy

Forma kávy Zrnková
Spôsob prípravy Na espresso, Na filtrovanú kávu

Druh kávy

Stupeň praženia Stredný
Druh kávy 100% Arabica
Pôvod Dominikánska republika
Miesto praženia Česká republika
Metóda spracovania Mokrá/Washed

Vlastnosti

Aróma Mandľový likér, Vanilka

Balenie

Počet balení 1

Hmotnosť

Hmotnost balení 250 g
Kód:  ALZKA492
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595691028492
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16