Obnoviť stránku

AlzaCafé Brasil Santos, zrnková, 250 g

4,6 348 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
8,90 €

AlzaCafé Brasil Santos, zrnková, 250 g

AlzaCafé

AlzaCafé Brasil Santos – vysokohorská 100 % Arabica

Ochutnajte zrnkovú kávu AlzaCafé Brasil Santos pochádzajúcu z veľmi úrodnej vrchoviny Mogiana v Brazílii, ktorá sa vyznačuje svojím špeciálnym procesom zberu aj spracovania plodov. Kávové zrná sú následne pražené v Českej republike takzvane priamo "na stred", kedy je už cítiť chuť praženia, zároveň si však káva zachováva svoju pôvodnú chuť. Jejsilné telo tak ponúkne chuť čokolády s orieškami a podtónmi kvetov doplnenú príjemnou aciditou. Káva AlzaCafé Brasil Santos je vždy čerstvo pražená na základe aktuálneho dopytu, a preto vám garantujeme, že sa k vám dostane v úplne ideálnej kondícii.

Káva AlzaCafé Brasil Santos, zrnková, 250g

Káva AlzaCafé Brasil Santos, zrnková, 250g

Pôvod

Brasil Santos

Káva AlzaCafé Brasil Santos, zrnková, 250g

Intenzita

3/5

Káva AlzaCafé Brasil Santos, zrnková, 250g

Stupeň praženia

City Roast (stredný)

Káva AlzaCafé Brasil Santos, zrnková, 250g

Chuťový profil

čokoláda a oriešky

Káva AlzaCafé Brasil Santos, zrnková, 250g

Stredný stupeň praženia City Roast

Tento štýl praženia končí tesne pred druhým crackom, kedy sú zrná už farebne úplne zjednotené a prepražené. City Roast je typický pre mierne tmavšiu farbu ako Light Roast, avšak stále zachováva niektoré charakteristiky svetlejšieho praženia, ako sú vyššia kyslosť a jemnejší chuťový profil. Káva pražená na stupeň City Roast predstavuje vyváženú kombináciusladkosti, kyslosti a plnosti tela.

Káva AlzaCafé Brasil Santos, zrnková, 250g

Káva s plnou čokoládovou chuťou a príjemnou kyslosťou

Káva nadchne predovšetkým tých, ktorí hľadajú vyváženú chuť s plným telom, ktoré zaujme chuťou čokolády a orieškov s podtónmi kvetín a príjemnou aciditou. Táto 100 % Arabica je vhodná do všetkých domácich automatických aj pákových kávovarov a perfektne sa hodí najmä na prípravu lahodného espressa. Pokiaľ budete pripravovať kávu AlzaCafé Brasil Santosinými spôsobmi (V60, chemex), dbajte na správny pomer vody a kávy (15 : 1) a teplotu vody, ktorá by mala mať 93 °C.

Káva AlzaCafé Brasil Santos, zrnková, 250g

Káva Brasil Santos pochádza z úrodnej vrchoviny Mogiana

Vrchovina Mogiana sa nachádza v tesnej blízkosti Sao Paula v juhovýchodnej Brazílii a vyniká úplne optimálnymi klimatickými podmienkami na pestovanie kávy – vďaka tomu tu rastú mimoriadne zdravé kávovníky. Káva je pestovaná v nadmorskej výške 800 – 1 000 m n. m. a umiestnenie plantáží v tejto oblasti zaručuje bohatú produkciu a zrnká s plným telom.Špeciálny je tu aj proces zberu a spracovania plodov. Ihneď po zbere sú plody umiestnené na priame slnko, kým ich vlhkosť neklesne pod 12 %. Pri postupe spracovania sa dbá predovšetkým na to, aby bol celý proces v súlade s prírodou, čo dodáva zrnkom špeciálnu chuť.

Káva AlzaCafé Brasil Santos, zrnková, 250g

S AlzaCafé budete mať vždy poruke čerstvú kávu

Na zachovanie jedinečnej chuti a arómy je žiaduce kávu vhodne skladovať v správnom obale. Preto sú naše kávy dodávané v nepriehľadnom, vzduchotesnom balení s jednostranne priepustným ventilom. Ten umožňuje, aby sa mohli plyny, uvoľňujúce sa z kávy po pražení, dostať von. Žiadny vzduch ale nepustí dovnútra. Káva AlzaCafé Brasil Santos vďaka tomuto baleniuzostane čerstvá aj niekoľko mesiacov. Kávu skladujte v suchu a chlade.

Káva AlzaCafé Brasil Santos, zrnková, 250g

Objavte s nami svet kávy

Naším cieľom je ponúkať nielen cenovo dostupnú kávu, ktorá svojou vyváženou chuťou poteší širokú škálu bežných používateľov, ale tiež sa zameriavame na prémiové kávy pre skutočných fajnšmekrov. V našej ponuke tak nájdete single origin kávu nielen z Brazílie, ale z celej Latinskej Ameriky – vďaka AlzaCafé najdete aj vy svoju obľúbenú kávu jedinečnýchchutí. Prežívajte každý deň nezabudnuteľné zážitky z vysoko akostnej a čerstvo praženej kávy!

Káva AlzaCafé Brasil Santos, zrnková, 250g

Detailné špecifikácie zrnkovej kávy AlzaCafé Brasil Santos, 250 g

100 % Arabica

Pôvod: Brasil Santos

Pražené v Českej republike

Vyvážená čokoládová chuť s orieškami doplnená o podtóny kvetín

Príjemná acidita

Praženie City Roast – stredná miera praženia

Vhodná do všetkých domácich automatických aj pákových kávovarov

Dodávané v nepriehľadnom, vzduchotesnom balení s jednostranne priepustným ventilom

Nadmorská výška: 850 – 1 000 m n. m.

Hmotnosť: 250 g

AlzaCafé prinesie radosť z kvalitnej chuti

Zrnková káva AlzaCafé si získala ako našich zamestnancov, tak aj tisíce zákazníkov. Vychutnať si ju môžete nielen na našich predajniach, ale aj v pokoji domova, kedykoľvek dostanete chuť – káva AlzaCafé je vždy dostupná a čerstvo pražená. Neustále rastúca ponuka zahŕňa rokmi preverenú, perfektne vyladenú zmes káv z niekoľkých krajín pôvodu, ale aj výberovévarianty pre milovníkov jemných chuťových nuáns. Zároveň robíme všetko pre to, aby výroba našich produktov nemala negatívny vplyv na ekológiu a prírodu, vďaka čomu sú naše kávy udržateľnejšie.

Zloženie

Zrnková káva, 100% Arabica

Parametre a špecifikácia

Forma kávy

Forma kávy Zrnková
Spôsob prípravy Na espresso

Druh kávy

Stupeň praženia Stredný
Druh kávy 100% Arabica
Pôvod Brazília
Miesto praženia Česká republika
Metóda spracovania Suchá/Natural

Vlastnosti

Aróma Čokoláda, Orech

Balenie

Počet balení 1

Hmotnosť

Hmotnost balení 250 g
Kód:  ALZKA478
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595691028478
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17