Obnoviť stránku

Alza SmartHome NUC HTPC W8.1

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Alza SmartHome NUC HTPC W8.1

Túžite po miniatúrnym počítači a nechcete riešiť žiadne technické problémy pri jeho skladaní? Alza má pre vás parádny riešenie v podobe úplne novej kategórie NUC (The Next Unit Of Computing). Tá prichádza s výkonným hardvérom uloženým v kompaktnom tele o rozmeroch 11 x 11 cm. Poháňaný je silným mobilným procesorom Intel Core i3 a ponúkne nevšedný možnosti jeho využitia. Svoje miesto si určite nájde v obývačke ako všestranné multimediálne centrum s výbornou konektivitou. Vhodný je tiež pre použitie v kioskoch alebo v najrôznejších inteligentných zariadení v malých priestoroch. Primontovať ho taktiež môžete na chrbát monitorov pomocou VESA držiakov a všetku kabeláž skryť pred zrakmi ostatných.
Ultra mobilný procesor Intel Core i3 3217 vás už po prvom spustení počítača milo prekvapí. Vysoký výkon nie je vykúpený enormný spotrebou, ktorá v plnej záťaži nepresahuje 17 W. Nevzniká tak prebytok odpadového tepla, vďaka čomu je chladenie maximálne tiché. Prehrávanie filmov, prezeranie fotiek alebo hranie je plynulé a prekvapivo zábavné. Využívajte multitasking naplno a pracujte v niekoľkých aplikáciách naraz. Technológie Intel Hyper Threading vylepší existujúce dve jadrá, ktoré tak budú schopné spracovávať až 4 vlákna naraz. Dočkáte sa i dramatického zvýšenia prenosových rýchlostí s moderným rozhraním Thunderbolt.
Kompletnú zostavu dopĺňa predovšetkým rýchly SSD disk s dostatočnou kapacitou 60 GB, nie ktorom je nainštalovaný operačný systém Microsoft Windows 8.1. Prítomný konektor HDMI zaistí bezproblémový výstup na externý monitor alebo televíziu. Bezdrôtové pripojenie do siete má na svedomí WiFi zo známej radu Intel Centrino.

Parametre a špecifikácia

Operačný systém

Operačný systém Windows 8.1

Použitie

Typ zostavy Mini PC

Procesor

Rad procesora Intel Core i3
Frekvencia procesora 1,8 GHz (1 800 MHz)
Max TDP 17 W
Funkcie procesora HyperThreading, Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics 4000

Základná doska

Disk

Výbava

Typ WiFi 802.11b/g/n

Farba a vyhotovenie

Farba Červená

Zdroj

Zdroj 65 W

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM 4 GB
Typ pamäte DDR3
Maximálna kapacita RAM 16 GB
Počet slotov RAM 2 ks
Počet osadených slotov 1 ks

Výstupy

USB 2.0 3 ×
Grafické HDMI
Ďalšie Thunderbolt
Optická mechanika Bez mechaniky

Skrinka

Šírka 116 mm
Výška 112 mm
Hĺbka 39 mm
Kód:  sklNUC1b

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07