Obnoviť stránku

AlcoForce

AlcoForce alkohol testery

AlcoForce: Alkohol testery s najpresnejším meraním

AlcoForce je najdravšia značka alkohol testerov na slovenskom trhu. Vyvíja a vyrába alkohol testery, ktoré vďaka inovatívnym elektrochemickým senzorom ponúknu najpresnejšie meranie alkoholu vo vydychovanom vzduchu. Široká ponuka modelov, od osobných po profesionálne, umožní každému vybrať si prístroj podľa jeho predstáv. Zakúpením kvalitného alkotestera prispejete k bezpečnosti vás aj ostatných účastníkov premávky. Prístroje AlcoForce disponujú tiež ľahkou obsluhou a moderným vzhľadom. Všetky produkty majú certifikáciu od FDA, PZH a Laboratorium alkotester.

AlcoForce Galaxy

AlcoForce Galaxy – najlepšia voľba na domáce použitie

AlcoForce Galaxy je pokročilý alkohol tester na osobné použitie alebo pre menšie firmy. Je vybavený platinovým elektrochemickým senzorom a najmodernejším procesorom zaisťujúcim vysoko presné meranie. Rovnakú technológiu merania používajú policajti v alkohol testeroch všade na svete, preto budete vždy presne vedieť na čom ste a hliadka vás za volantom nechytí s výsledkom odlišným od domáceho merania.

AlcoForce Raptor zvládne profi prácu nielen pre políciu

AlcoForce Raptor je profesionálny alkotester vhodný pre náročné podmienky práce polície, ozbrojených síl alebo vo firmách, kde sú potrebné časté a rýchle kontroly veľkých skupín zamestnancov. Vďaka výkonnému elektrochemickému senzoru je meranie veľmi presné a rýchle. AlcoForce Raptor AT7000 vykonáva detekciu bez použitia náustka, čo znamená veľkú úsporu oproti používaniu alkohol testerov náustkových.

AlcoForce Raptor
AlcoForce kalibrácia

AlcoForce kalibrácia – do 12 mesiacov od nákupu zdarma

Kalibrácia je kontrolno-optimalizačný proces, kedy dochádza ku konfigurácii softvéru alkohol testera. Každé meracie zariadenie podlieha bežnému opotrebovaniu, predovšetkým senzor, a po určitej dobe začne poskytovať výsledky s miernou odchýlkou. Preto tieto zariadenia vyžadujú pravidelnú kalibráciu, teda reset vzorových údajov. Pri alkotestere AlcoForce získate možnosť bezplatnej kalibrácie na dobu 12 mesiacov od jeho zakúpenia.

Spresniť parametre
16 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17