Obnoviť stránku

AlcoForce Galaxy

4,5 23 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
101,90 €

AlcoForce Galaxy

Alkoholtester AlcoForce Galaxy s LCD displejom

Včera sa večierok poriadne pretiahol, ale dnes ráno si potrebujete sadnúť za volant? To je práve situácia, kedy je nutné použiť alkoholtester AlcoForce Galaxy. Ten funguje na kombinácii precízneho elektrochemického senzora z platiny a moderného procesora, ktorý zaisťuje mimoriadne presné meranie. Rovnaká technológia je napríklad použitá v policajných testeroch. Výsledok je navyše bleskovo zobrazený na dobre čitateľnom LCD displeji.

Kľúčové vlastnosti alkoholtestera AlcoForce Galaxy

  • Elektrochemický alkoholtester
  • Podsvietený LCD displej
  • Presnosť merania +/- 0,06 ‰  pri 0,5 ‰
  • Kalibrácia odporúčaná každých 12 mesiacov alebo 600 meraní
  • AlcoForce Galaxymeria hladinu alkoholu v rozmedzí od 0 do 4 promile
  • Súčasťou balenia aj potrebné AAA batérie a 2 ks náustkov

Rýchle a presné meranie alkoholu v krvi

Alkoholtester AlcoForce Galaxy sa vďaka malým rozmerom (47 × 114 × 24 mm) perfektne zmestí do dlane a môžete ho neustále nosiť pri sebe. O napájanie sa stará dvojica AAA batérií, ktoré nájdete priamo v balení (sú súčasťou balenia). Namerané hodnoty sa zobrazia na prehľadnom LCD displeji alkoholtestera. 

Jednoduché používanie alkoholtestera

AlcoForce Galaxy stačí zapnúť, chvíľku počkať a fúknuť. Na displeji testera sa v priebehu chvíle ukáže výsledná hodnota. V balení testera AlcoForce nájdete všetko potrebné vrátane AAA batérií alebo dvojice náustkov.

Nové alkoholtestery AlcoForce skalibruje výrobca

Alkoholtestery AlcoForce zakúpené počas posledných 12 mesiacov výrobca skalibruje úplne zadarmo. Staršie prístroje je možné skalibrovať za poplatok. Pre viac informácií prejdite na stránky výrobcu.

Využite kalibráciu alkoholtestera zadarmo

Kalibrácia je overenie výsledkov alkoholtestera voči referenčným hodnotám. Počas kalibrácie sa senzor prístroja a softvér upraví tak, aby indikácia obsahu alkoholu vo vzduchu bola na displeji totožná s obsahom alkoholu, ktorý je uvedený na fľaši etalónu v simulátore – kalibrátore. Frekvencia kalibrácie závisí od modelu alkoholtestera a technológie senzora. Alkoholtestery s elektrochemickými senzorom sa kalibrujú menej často ako modely s polovodičovým senzorom.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ senzora Elektrochemický
Spôsob merania S náustkom
Min. hodnota merania (‰) 0
Max. hodnota merania (‰) 4
Odchýlka (‰) 0,06
Použitie Osobná
Vlastnosti Kalibrovateľný senzor

Napájanie

Napájanie Batéria AAA
Počet batérií 2 ks

Rozmery a hmotnosť

Výška 10,5 cm
Šírka 4,5 cm
Hĺbka 2,2 cm
Hmotnosť 200 g

Balenie

Obsah balenia Batéria, Puzdro
Počet náustkov v balení 2 ks
Kód:  auprv00023
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594190030319

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08