Obnoviť stránku

AJAX

Ajax čistiace prostriedky

Ajax: čistota, dokonalá sviežosť a vôňa

Ajax priviedol na trh niekoľko druhov čistiacich prostriedkov. Väčšina z nich ponúka univerzálne využitie, ktoré ušetrí váš čas aj peniaze. Nájdete však aj produkty priamo určené na podlahy, kuchyne, WC a kúpeľne alebo okná. Váš domov nielen dokonale vyčistia, ale tiež ho prevoňajú niekoľkých vôňami, ako sú konvalinka, vlčí mak, citrón či jablkový kvet, a to aj 24 hodín po ich použití. Čistiace prostriedky Ajax sú šetrné k väčšine povrchov vrátane mramoru. Vyberať môžete aj z antibakteriálneho radu, ktorý čistí a zároveň zabíja 99,9 % baktérií. Niektoré obaly sú 100 % recyklovateľné.

Ajax Floral Fiesta

Ajax Floral Fiesta – rad pre univerzálne použitie

Ajax Floral Fiesta je rad univerzálnych čistiacich prostriedkov, ktoré využijete na všetky plochy v domácnosti. Povrchy nielen hĺbkovo čistia, ale tiež ich chránia a zanechávajú žiarivo čisté. Ponúkajú jedinečné vône obohatené o prírodné extrakty z kvetov a esenciálne oleje. Vďaka postupnému uvoľňovaniu vône prevoňajú váš domov aj 24 hodín po použití. Veľkým plusom je neutrálne pH, vďaka ktorému Ajax využijete aj na citlivé povrchy. Vyberajte zo 100 % recyklovateľných 1 l aj 5 l balení.

Ajax Pure Home má antibakteriálne účinky

Antibakteriálny rad Ajax Pure Home má všestranné využitie. Univerzálne čistiace prostriedky zabíjajú až 99,99 % baktérií a využijete ich na odstránenie ťažkých škvŕn či ako čističe podláh a veľkých plôch po zriedení s vodou. Rad Ajax Pure Home je obohatený prírodnými extraktmi a esenciálnymi olejmi z bazového kvetu a šalvie, ktoré zanechajú váš domov dlhodobo prevoňaný a svieži. Obal je navyše 100 % recyklovateľný.

Ajax Pure Home
Ajax čistiaci sprej

Ajax čistiace spreje sú rýchlym pomocníkom

Ajax čistiace spreje prinášajú rýchly a efektívny spôsob, ako upratať každý kút vášho domova. Praktický rozprašovač zabezpečí jednoduchú aplikáciu, po ktorej stačí zotrieť povrch vlhkou utierkou. S Ajax sprejom vyčistíte kúpeľňu, kuchyňu aj ďalšie povrchy. Prípravok čistí do hĺbky, zanecháva povrch žiarivo lesklý a efektívne bojuje proti mastnote aj silným nečistotám. A so špeciálnym WC sprejom s 360° uzáverom upracete aj vašu toaletu bez potreby mnohých prípravkov.

Spresniť parametre
10 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13