Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BEDO Ajax Keypad Black

5 2 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
113,95 €

BEDO Ajax Keypad Black

Klávesnica BEDO Ajax Keypad v čiernom vyhotovení

Komplexný bezpečnostný systém BEDO Ajax môžete pochopiteľne ovládať pomocou mobilnej aplikácie, ale napríklad deaktivácia alarmu sa pohodlnejšie vykonáva pomocou fyzickej klávesnice. A presne na to slúži klávesnica BEDO Ajax KeyPad, ktorá skvele zapadne do každej predsiene. Táto bezdrôtová klávesnica funguje iba pri prepojení s centrálnou jednotkou.

Kľúčové vlastnosti BEDO Ajax KeyPad, čierne vyhotovenie

  • Uľahčuje nastavenie zabezpečovacieho systému BEDO Ajax
  • Pohodlné ovládanie funkcií
  • Dosah až 1 700 m vo voľnom priestore (s komunikačnou jednotkou)
  • Životnosť batérie až 2 roky
  • Na používanie je nutné mať nainštalovanú riadiacu jednotku typu BEDO Ajax Hub


BEDO Ajax KeyPad zjednoduší príchod do zabezpečenej domácnosti

KeyPad je elegantná klávesnica, ktorá zjednoduší príchod domov každému členovi domácnosti. V aplikácii BEDO Ajax si nastavíte kód (4 až 6 znakov), ktorým systém jednoducho zapnete, vypnete alebo aktivujete nočný režim. Každý používateľ klávesnice môže mať svoj kód a vy tak dostanete prehľad, kto a kedy systém ovláda. Nesprávne zadaný kód možno stlačením tlačidla „Clear“ zmazať. Po zadaní 3 neúspešných pokusov sa klávesnica automaticky zablokuje na dobu nastavenú v aplikácii.


Vzdialený prístup a konfigurácia cez inteligentnú aplikáciu BEDO Ajax

Inteligentná aplikácia BEDO Ajax bola vyvinutá nielen na jednoduchú konfiguráciu všetkých zariadení bezpečnostného setu, ale aj pre pohodlné ovládanie všetkých funkcií a možností jednotlivých zariadení. Aplikácia je dostupná na platformách Android, iOS, Windows 7 (a vyššie) a MacOS.

Klávesnice BEDO Ajax Keypad

S klávesnicou BEDO Ajax budete mať bezpečný domov na dosah ruky

Prepojením zariadenia BEDO Ajax s mobilnou aplikáciou môžete prijímať okamžité notifikácie pri detekcii nebezpečenstva, aktivovať video verifikáciu IP kamerami, zobrazovať detailné informácie o stave systému či získavať pravidelné aktualizácie zdarma. Vďaka prepracovanému používateľskému rozhraniu je ovládanie aplikácie maximálne pohodlné a intuitívne.

BEDO Ajax Keypad

BEDO Ajax KeyPad ľahko nainštalujete

Inštalácia klávesnice BEDO Ajax KeyPad je maximálne jednoduchá a rýchla. Komponenty sú dodávané s predinštalovanými batériami, vďaka čomu vám ušetrí veľa času. Inteligentná aplikácia vám pomocou interaktívneho manuálu pomôže s voľbou vhodného umiestnenia zariadenia.


Kód:  AJAX8722
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  AJAX8722
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19