Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ADATA Ultimate SU800 1TB

4,8 395 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ADATA Ultimate SU800 1TB

Choďte s dobou a rozšírte si váš notebook či stolný počítač pomocou moderného disku SSD ADATA Ultimate SU800. Disky Solid State Drive neobsahujú žiadne pohyblivé časti a preto vynikajú extrémne vysokými hodnotami pri zápise aj čítaní dát. Disk ADATA Ultimate je navzyše vybavený novou technologiou 3D NAND Flash, ktorá poskytuje vyššiu hustotu ukladanie dát a preto ponúka omnoho väčsiu kapacitu - až 1 TB!

Kľúčové vlastnosti

  • Moderná technológia 3D NAND Flash s vyššou hustotou uložených dát
  • Vysoké rýchlosti zápisu / čítania
  • Energeticky úsporný
  • Dodávaný softvér pre správu a zálohovanie

Nová generácia

Pokročilá technológia 3D NAND Flash ponúka vyššiu hustotu uložených dát a lepšiu spoľahlivosť. Spolu s ňou dokáže disk prenášať dáta neuveriteľnou rýchlosťou. Pri zápise až 520 MB/s a pri čítaní dokonca 560 MB/s. Rad SU800 sa tiež chváli vysokou TBW (Total Bytes Written), čo znamená, že môže viackrát zaplniť celú pamäť za svoju životnosť.

Pokročilý a inteligentný

Inteligentné ukladanie SLC do medzipamäte umožňuje disku pracovať rýchlejšie a zvyšuje výkon čítania a zápisu. Okrem toho podporuje DRAM vyrovnávaciu pamäť s ktorou je disk až dvakrát rýchlejší oproti diskom, ktoré cache nemajú. Je tak vhodný pre náročné úlohy s vysokou intenzitou používania. Pokročilá technológia LDPC ECC s nízkou hustotou parity vysoko znižuje chybovosť.

Maximálne úsporný

Maximálne úsporný chod zaisťuje funkcia DEVSLP (Device Sleep), ktorá znižuje energetickú náročnosť a predlžuje životnosť batérie pri použití v notebooku. V porovnaní s tradičnými pevnými diskami spotrebuje až 80% menej energie pri bežnej prevádzke. Stane sa tak ideálnou voľbou pre užívateľov, ktorí často cestujú a potrebujú šetriť batériu svojich notebookov.

 

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita úložiska 1 000 GB (1 TB)
Kapacita disku 1 024 GB (1 TB)

Rozmery

Šírka 69,85 mm (6,99 cm)
Výška 7 mm (0,7 cm)
Hĺbka 100,45 mm (10,05 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 47,5 g (0,05 kg)

Použitie

Použitie Do počítača, Do notebooku, Interný

Vlastnosti

Rýchlosť náhodného čítania 80 000 IOPS
Rýchlosť náhodného zápisu 80 000 IOPS
Radič SMI
Funkcie 3D NAND
Mean Time Before Failure 2 000 000 h

Veľkosť článku/bunky

Veľkosť článku/bunky TLC (Triple-Level Cell)

Životnosť disku

Životnosť disku 800 TBW
Kód:  DU102p1h
Produktové číslo:  ASU800SS-1TT-C
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18