Obnoviť stránku

Acer ConceptD 500

Acer ConceptD 500

Acer ConceptD 500

ConceptD 500

Atraktívna a štýlová pracovná stanica Acer ConceptD 500 je vybavená procesorom Intel Core i7 9700K Coffee Lake a grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX 2060, vďaka čomu poskytuje spoľahlivý výpočtový výkon pre zložité kreatívne projekty a pomáha tvorcom vytvárať úžasné umenie v reálnom čase. Vďaka tejto technológii bude práca v pokročilej architektúre, strojárstve, výrobe či v médiách plynulejšia a rýchlejšia.

  • Procesor Intel Core i7 9700K Coffee Lake
  • Grafická karta NVIDIA GeForce RTX 2060
  • Hlučnosť 40 dBA
  • Pracovná stanica ConceptD 500 sa pýši výbornou rozšíriteľnosťou
logo

Spoločnosť Acer, ktorá sa zaoberá hardvérom, softvérom a službami, bola založená už v roku 1976. Zameriava sa na výskum, návrh, marketing, predaj a podporu inovatívnych produktov, ktoré zlepšujú každodenný život ľudí. Medzi ponúkané produkty spoločnosti Acer patria počítače, monitory, projektory, servery, tablety, smartfóny a nositeľná elektronika. Spoločnosť Acer tiež vyvíja cloudové riešenia, ktoré podporujú internet vecí. V roku 2016, kedy Acer oslavuje štyridsiate výročie svojho založenia, sa radí medzi päť najväčších počítačových firiem na svete.

Acer ConceptD 500

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Profesionálna tvorba obsahu

Aby zvládol náročné úlohy, je počítač Acer ConceptD 500 poháňaný procesorom Intel Core i7 9700K Coffee Lake s taktom 4,9 GHz, ktorý zaistí rýchlejší, plynulejší a stabilnejší chod aplikácií a projektov.

Acer ConceptD 500

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Tvorte bez hraníc s počítačom Acer ConceptD 500

S tým, ako sa tvorba obsahu stáva komplexnejšia, vizuálne efekty rastú ako svojou veľkosťou, zložitosťou, tak svojim rozsahom. Grafická karta NVIDIA GeForce RTX 2060 vám pomôže dosiahnuť úspech so svojím projektom. Zažite na počítači Acer ConceptD 500 rýchlejší výkon s pracovnými postupmi profesionálnych aplikácií a vytvárajte podrobnú, realistickú pohyblivú grafiku aj animácie.

Acer ConceptD 500

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Počítač Acer ConceptD 500 má tiché a optimalizované chladenie

Aplikácie náročné na procesorový výkon, ako je rendering a práca s videom, spôsobujú, že sa ako procesor, tak aj grafický čip značne zahrievajú, preto je nevyhnutné, aby bolo použité to najlepšie možné chladenie. Počítač Acer ConceptD 500 sa môže pochváliť optimálnym odvodom tepla a ventiláciou, je chladený tromi ventilátormi, ktoré nasávajú vzduch cez trojuholníkovitý predný panel s prieduchmi a zaisťujú cirkuláciu vzduchu cez celú skriňu. A napriek tomu sa môže chladenie pochváliť hlučnosťou iba 40 dBA, takže je počítač Acer ConceptD 500 stále natoľko tichý, aby bol úplne nenápadný.

Acer ConceptD 500

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

PC Acer ConceptD 500 umožní elegantnú tvorbu

Pracovná stanica Acer ConceptD 500, ktorá bola navrhnutá tak, aby sa zmestila do akéhokoľvek moderného štúdia, sa môže pochváliť minimalistickým dizajnom so zaoblenými rohmi, drevenou hornou časťou a čelným panelom s trojuholníkovým vzorom. Okrem jednoduchej estetiky je Acer ConceptD 500 vybavený radom premyslených a praktických funkcií, napríklad pohodlným bezdrôtovým nabíjaním Qi a radom vysokorýchlostných portov. Predná strana je presvietená jantárovým svetlom, ktoré evokuje pocit tepla.

Acer ConceptD 500

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Počítač Acer ConceptD 500 má pôsobivú rozšíriteľnosť

Táto rozšíriteľná pracovná stanica Acer ConceptD 500 bola navrhnutá tak, aby s vami rástla a spĺňala neustále sa meniace požiadavky na pracovné vyťaženie. Acer ConceptD 500 ponúka rýchly prístup a ukladanie veľkého množstva dát s flexibilnými možnosťami úložiska vďaka štyrom DIMM DDR4-2666 pamäťovým slotom pre až 64 GB pamäte, rýchlejším PCIe M.2 SSD a štyrom interným pozíciám pre 2,5" aj 3,5" HDD .

Acer ConceptD 500

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Zabezpečený a spravovateľný

PC Acer ConceptD 500 má rad funkcií navrhnutých tak, aby vaše dáta aj samotný stroj bol chránený pred zlyhaním - rýchlo a ľahko monitorujte využitie vášho procesora, grafického jadra a pamäte pomocou intuitívneho prostredia ConceptD Palette, zatiaľ čo Health Indicator vás červenou či modrou farbou kontrolky upozorní na akúkoľvek poruchu systému na riešenie problémov z prvej ruky; počítač Acer ConceptD 500 je tiež dodávaný s podložkou so zámkom a výstražným alarmom, ktorý zabraňuje krádeži a neoprávnenému prístupu.



Parametre a špecifikácia

Operačný systém

Operačný systém Windows 10 Pro

Použitie

Typ zostavy Herný, Výkonný

Procesor

Rad procesora Intel Core i7
Model procesora Intel Core i7 9700K Coffee Lake
Frekvencia procesora 3,6 GHz (3 600 MHz)
Core Boost Frekvencia 4,9 GHz (4 900 MHz)
Max TDP 95 W
Funkcie procesora Podpora Virtualizácie

GPU značka/model

Značka grafickej karty NVIDIA GeForce
Model grafickej karty RTX 2060

Grafická karta

Disk

Kapacita úložiska (HDD + SSD) 2 512 GB (2,51 TB)
Typ úložiska SSD + HDD
HDD Kapacita 2 TB (2 000 GB)
SSD Kapacita 512 GB (0,51 TB)
Počet otáčok HDD 7200 ot./min

Výbava

Základná výbava Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Wi-Fi

Farba a vyhotovenie

Farba Biela

Zdroj

Zdroj 500 W

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM 16 GB
Typ pamäte DDR4
Počet slotov RAM 4 ks
Počet osadených slotov 1 ks

Výstupy

USB 2.0 4 ×
USB-C 1 ks
Grafické VGA D-SUB, HDMI
Ďalšie LAN, zvukový vstup (line in), zvukový výstup (line out)

Skrinka

Šírka 476 mm
Výška 439 mm
Hĺbka 204 mm
Hmotnosť 10 kg

Produktový rad

Rad počítača Acer ConceptD
Kód:  TC32k2o5h
Produktové číslo:  DT.C03EC.002

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18