Obnoviť stránku

Acer Aspire U5-710 Touch

Acer Aspire U5-710 Touch

Vizuální požitek

vizuálne pôžitok

Filmy, videá, fotky, skrátka všetko bude na all-in-one počítačoch Aspire U5 vyzerať skvele. Môžu sa pochváliť Full HD displejom, ktorý vďaka technológii IPS a funkciu Acer Cineboost Color Engine ponúka široké pozorovacie uhly a prirodzené farby.

Nový rozměr

nový rozmer

Preskúmajte nové možnosti s kamerou Intel RealSense. Umožní vám používať desetiprstá bezdotyková gestá pre interaktívne ovládanie all-in-one počítačov Aspire U5. Môže dokonca skenovať 3D objekty, čo otvára nové možnosti či už pre zábavu alebo na iné účely.

Elegantní vzhled

elegantný vzhled

All-in-one počítače Aspire U5 sa môžu pochváliť štýlovo čistými profily s krásne vzorovanými zadnými krytmi. Ich elegantná eliptické základne im ešte pridávajú na kráse, a zároveň je udržujú stabilný. Porty nie sú vidieť, pritom sa k nim ľahko dostanete, keď ich budete potrebovať.

Grafická karta NVIDIA GeForce

Grafická karta NVIDIA GeForce

Vzrušujúce zábava vyžaduje vysoký grafický výkon, ktorý all-in-one počítačom Aspire U5 poskytujú grafickej karty Nvidia GeForce 940mm **. Tie prináša úchvatný obraz s vysokým rozlíšením, môžete si tak dať pauzu, odpočinúť si od práce a kedykoľvek si vychutnať pôsobivé hry.
** Špecifikácie a príslušenstvo sa môže líšiť v závislosti na krajine predaja, modelu, komponentoch produktu, výrobné variabilite, zvolenej výbave a dostupnosti.

Vnitřní síla

vnútorná sila

All-in-one počítače Aspire U5 vám poskytnú dostatok výpočtového výkonu pre plynulý chod aktuálnych hier, softvéru pre tvorbu grafiky či strih videa, a dokonca aj pre tie najnáročnejšie pracovné aplikácie. Procesory 6. generácie až po Intel Core i7 a grafiky Intel HD Graphics 530 sa postarajú o skutočný multitasking a značné zvýšenie vašej produktivity.

Ergonomická konstrukce

ergonomická konštrukcia

Vďaka možnosti náklonu od -5 ° do 25 ° sa all-in-one počítače Acer U5 dokonale prispôsobí vášmu osobnému pracovnému prostrediu, umožní vám nájsť vždy tú najpohodlnejšiu polohu. Naviac je profil tohto počítača tenký len 37 mm nielen príťažlivý, ale aj doma pri práci ušetrí veľa priestoru.

Dolby Audio

dolby Audio

Inšpirujte sa prvotriednym zvukom. Dvojica zabudovaných reproduktorov s Dolby Audio vám doma prinesú tie najlepšie a skutočne filmové zvukové zážitky, je potrebné pripájať akékoľvek externé reproduktory. Nenechajte si tento lahodný zvuk vašej hudby, filmov a hier ujsť, spolieha sa na sofistikované technológie spracovania zvuku používané vo filmových štúdiách.

Plnohodnotná multimediální zábava

Plnohodnotná multimediálna zábava

Práca, surfovanie alebo hranie hier - všetko, čo potrebujete, vám poskytne jediné zariadenie plné multimediálnej zábavy.

Ukládejte, synchronizujte a sdílejte s Acer BYOC

Ukladajte, synchronizujte a zdieľajte s Acer BYOC

Zostavte si svoj vlastný cloud, ktorý pobeží vo všetkých vašich zariadeniach, a napriek tomu ponúkne nekompromisnú zabezpečenia a súkromie. To znamená, že môže byť kapacita úložiska vášho cloudu tak veľká, ako budete chcieť, a váš počítač sa stane vaším osobným multimediálnym centrom. S BYOC je váš digitálny život synchronizovaný bezdrôtovo, a zároveň naprieč celým vaším ekosystémom zariadenie, bez ohledu na pripojenie k sieti, operačný systém alebo značku zariadení.

Parametre a špecifikácia

Operačný systém

Operačný systém Windows 10 Home

Použitie

Typ zostavy All-in-one PC

Displej

Uhlopriečka displeja 23,8 " (60,45 cm)
Rozlíšenie 1920 × 1080 px
Typ panela IPS

Procesor

Rad procesora Intel Core i5
Model procesora Intel Core i5 6400T Skylake
Frekvencia procesora 2,2 GHz (2 200 MHz)
Core Boost Frekvencia 2,8 GHz (2 800 MHz)
Max TDP 35 W
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, Podpora Virtualizácie

GPU značka/model

Značka grafickej karty NVIDIA GeForce
Model grafickej karty 940M

Grafická karta

Počet stream procesorov 384×

Disk

Kapacita úložiska (celková) 1 008 GB (1,01 TB)

Výbava

Základná výbava Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Dotykový displej, Optická mechanika, Webová kamera, Wi-Fi

Farba a vyhotovenie

Farba Čierna

Zdroj

Zdroj 135 W

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM 8 GB
Frekvencia pamäte 2 133 MHz
Typ pamäte DDR4

Výstupy

USB 2.0 1 ×
Grafické HDMI
Ďalšie LAN, Výstup na slúchadlá/reproduktor

Skrinka

Šírka 580 mm
Výška 464 mm
Hĺbka 37 mm

Príslušenstvo

Základné príslušenstvo Myš, Klávesnica

Produktový rad

Rad počítača Acer Aspire
Kód:  TC066e3f
Produktové číslo:  DQ.B1KEC.001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07