Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

65" Philips 65OLED707

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

65" Philips 65OLED707

Smart TV 4K Philips 65OLED707
Nádherný OLED panel a trojstranné Ambilight podsvietenie.

Doprajte si Smart TV 4K, ktorý posunie sledovanie filmov a ďalšieho obsahu na novú úroveň. Tento úchvatný televízor Philips 65OLED707 sa môže pochváliť najnovším obrazovým procesorom P5 s umelou inteligenciou. Dostanete tak verný obraz a strhujúci zvuk s krištáľovo priezračnými dialógmi. Smart televízor je možné bez problémov ovládať hlasom cez Amazon Alexa, alebo Google Assistant. Uhlopriečka s hodnotou 165 cm čisto a jasne zobrazí akýkoľvek detail pri sledovaní všetkého obsahu. Ak chcete, môžete 4K ultra HD televízor Philips 65OLED707 jednoducho pripevniť na stenu pomocou VESA držiaka.

Magická technológia Ambilight
Emócie, ktoré prekračujú hranice obrazovky 4K TV Smart Philips 65OLED707.

Filmy aj hry vás ešte viac vtiahnu do deja s funkciou Philips Ambilight. Táto funkcia premieta na stenu za 4K TV Smart Philips 65OLED707 farby, ktoré sa prispôsobujú prehrávanému obsahu, čím sa obraz opticky zväčšuje. V zadnej časti televízora Philips 65OLED707 sú umiestnené inteligentné LED svetlá, ktoré sa prispôsobia prehrávanému obsahu a vytvoria tak nevšedný divácky zážitok.

OLED TV musíte vyskúšať
UHD TV Philips 65OLED707 ponúkne reálny vizuálny zážitok
.

Vďaka UHD TV Philips 65OLED707 získate širší uhol sledovania a jedinečne reálne pôsobiaci obraz. Čierna je hlbšia. Farby sú vernejšie. Detaily v tieňoch a svetle sú presne reprodukované. Podporuje všetky hlavné formáty HDR. Každú scénu prežijete naplno.

4K televízor Philips 65OLED707 využíva obrazový procesor Philips P5
Dokonalosť bez ohľadu na zdroj.

Obrazový procesor Philips P5 Perfect Picture poskytuje 4K televízoru Philips 65OLED707 obraz, ktorý je rovnako dokonalý ako váš obľúbený obsah. Detaily majú zreteľne väčšiu hĺbku a farby sú živé, biele tóny pleti sú prirodzenejšie. Kontrast v televízore Philips 65OLED707 je taký ostrý, že uvidíte každý detail. Pohyb na televízore je taký plynulý, že nikdy nestratíte loptu z očí, nech už je hra akokoľvek rýchla.

Jedinečný obraz aj zvuk so Smart TV Philips 65OLED707
Priama podpora Dolby Vision a Dolby Atmos.

So Smart TV Philips 65OLED707 si budete doma pripadať ako v kinosále. Televízor dokonca ponúka podporu špičkového zvuku a formátu videa Dolby. Obraz plný jasu a farieb, sprevádzaný detailným hlbokým a priestorovým zvukom, odráža režisérov pôvodný zámer. Sledujte na Smart televízore Philips 65OLED707 obľúbený film, streamujte seriál, alebo sledujte obsah z disku Blu-Ray v špičkovej kvalite vrátane HDR.

4K Ultra HD TV s atraktívnym dizajnovým vyhotovením
Ideálny v kombinácii so soundbarom.

Každý centimeter tohto 4K Ultra HD TV vyzerá a pôsobí prvotriedne. Ultratenký kovový rámik. Mäkký textúrovaný diaľkový ovládač s koženou zadnou stranou a podsvietenými klávesmi. A vždy zostane dostatok miesta na umiestnenie kvalitného soundbaru.

Jednoducho Smart televízor
So systémom Android TV.

Android TV Philips 65OLED707 vám prináša obsah, ktorý chcete – a v okamihu, keď ho chcete. Domovskú obrazovku Smart televízora Philips 65OLED707 si môžete prispôsobiť tak, aby zobrazovala vaše obľúbené aplikácie, čo uľahčuje streamovanie vašich obľúbených filmov a relácií.

TV Smart pripravený na moderné herné konzoly s podporou 120 Hz obnovovacej frekvencie
Vďaka nízkej latencii ocenia Philips 65OLED707 aj hráči.

TV Smart Philips 65OLED707 sa chváli najnovšou konektivitou cez port HDMI 2.1, a keď začnete hrať hru na konzole, automaticky sa prepne do špeciálneho herného režimu s nízkou latenciou a 120 Hz obnovovacou frekvenciou. 4K TV taktiež podporuje technológiu VRR a Freesync pre plynulé hranie s rýchlou akciou. A samotné hranie potom zvýrazní špeciálny režim osvetlenia Ambilight.

TV 4K Philips 65OLED707 využíva DTS Play-Fi
Zvuk do viacerých miestností – Multi-room audio.

Vďaka DTS Play-Fi vo vašom TV 4K Philips 65OLED707 môžete pripojiť kompatibilné reproduktory v ľubovoľnej miestnosti. Máte bezdrôtový reproduktor v kuchyni? Počúvajte film aj počas prípravy desiatej, alebo zájdite ostatným po nápoje bez toho, aby ste premeškali dôležitý okamih športového stretnutia.

Parametre a špecifikácia

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 112 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 86 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 65 " (165,1 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px

Obrazovka

Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG
Maximálny jas 720 cd/m2

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2022

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Steam Link, OKTAGON TV
SMART funkcie HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Ambilight, Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Skylink Fast Scan, Calman Ready

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Nvidia G-Sync, Ideálne pre PlayStation 5

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Chromecast
Výstupy 2.0 USB, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 144,87 cm
Výška 84,61 cm
Hĺbka 28 cm
Výška bez podstavca 82,95 cm
Hĺbka bez podstavca 5,8 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 79,75 cm
Hmotnosť 23,7 kg
VESA prichytenie 300×300

Farba

Farba Sivá

Zvuk

Typ reproduktorov Subwoofer

Obsah balenia

Ovládač v balení Klasický
Kód:  WC390v1a0b
Produktové číslo:  65OLED707/12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09