Obnoviť stránku

ZOTAC ZBOX SD-ID18

4,8 40 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ZOTAC ZBOX SD-ID18

Plnohodnotný počítač ukrytý v miniatúrnom tele ponúkne veľmi nízku spotrebu, ktorá nezaťaží životné prostredie ani vašu peňaženku. Dvojjadrový procesor s integrovanou grafickou kartou Intel HD Graphics zaručí plynulú odozvu systému, umožní vám prehrávať HD videá, prezerať fotky, chatovať s priateľmi na sociálnych sieťach alebo pracovať v kancelárskych aplikáciách. Moderný 22 nm výrobný proces a pokročilá optimalizácia sú zárukou minimálneho zahrievania vnútorných komponentov. Grafický čip si poradí aj s akceleráciou 3D videí, čím robí z minipočítača centrum multimediálnej zábavy.
Počítač je dodávaný bez operačnej pamäte a pevného disku, ich voľba je tak čisto na vás. Dva SO-DIMM sloty pojmú DDR3 pamäť RAM s frekvenciou až 1600 MHz. Na ukladanie dát je nutné dokúpiť 2,5" pevný disk s možnosťou zapojenia cez rýchle SATA III rozhranie. Zabudovaná čítačka kariet si poradí s najbežnejšími typmi pamäťových médií. Externé periférie skrotí dvojica vysokorýchlostných USB 3.0, štvorica USB 2.0 aj port typu eSATA. K monitoru alebo televízii pripojíte obraz pomocou digitálneho HDMI alebo DVI. Počítač je plne kompatibilný s operačnými systémami Microsoft Windows 7 aj novším Windows 8.

Parametre a špecifikácia

Operačný systém

Operačný systém Bez operačného systému

Použitie

Typ zostavy Mini PC

Procesor

Rad procesora Intel Celeron
Frekvencia procesora 1,5 GHz (1 500 MHz)
Max TDP 17 W
Funkcie procesora Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics

Základná doska

Socket Intel 1023

Výbava

Základná výbava Čítačka pamäťových kariet

Farba a vyhotovenie

Farba Čierna
Veľkosť skrine Mini ITX

Operačná pamäť

Frekvencia pamäte 1 600 MHz
Typ pamäte DDR3
Maximálna kapacita RAM 16 GB
Počet slotov RAM 2 ks

Výstupy

USB 2.0 4 ×
Grafické DVI, HDMI
Ďalšie eSATA, LAN
Optická mechanika Bez mechaniky
Kód:  AZ102d9
Produktové číslo:  ZBOX-ID18-E

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07