Obnoviť stránku

Žezlovka (Cordyceps) bylinný extrakt

5 1 hodnotení
9,50 €

Žezlovka (Cordyceps) bylinný extrakt

Cordyceps sinensis (Housenice čínska) Vitalita, životná energia. 100 % vegán Cordyceps sinensis radíme medzi najcennejšie huby čínskej medicíny. Užíva sa na zlepšenie kvality života. V tradičnej čínskej medicíne je Cordyceps používaný ako zdroj sily, energie a vitality. Cordyceps si veľmi obľúbili aj vrcholoví športovci. Prispieva k normálnej funkcii chrupaviek a kostí. Prispieva k normálnej funkcii imunitného systému. Znižuje mieru únavy a vyčerpania. Maximálne účinky sú dosiahnuté pri dlhodobom užívaní.

Odporúčané dávkovanie:
1-2 kapsuly denne.

Skladovanie:
Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovať na priamom slnku av mraze.

Krajina pôvodu:
Česká republika

Upozornenie:
Doplnok stravy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Pokiaľ užívate lieky na riedenie krvi, konzultujte použitie tohto doplnku stravy so svojím lekárom. Nie je vhodné pre deti do troch rokov, tehotné a dojčiace matky. Ukladať mimo dosahu detí! Nenahrádza pestrú a vyváženú stravu.

Zloženie

Zloženie:  Cordyceps sinensis štandardizovaný extrakt z celej rastliny (10:1), vitamín C (kyselina L-askorbová), mikrokryštalická celulóza (plnidlo), stearan horečnatý (plnidlo), vegetariánska kapsula

Parametre a špecifikácia

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky Cordyceps

Forma

Forma Tobolky

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 60
Obal Nádoba
Kód:  SPTgimix216
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  60364

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13