Obnoviť stránku

Žehličky Tefal

Žehličky Tefal

Žehličky Tefal

Zvýšte kvalitu svojho života vďaka kvalitnej žehličke Tefal, parnému generátoru alebo naparovačke odevov od rovnakej značky. Parný výkon žehličiek Tefal je neprekonateľný a v spojení s mimoriadne klznou žehliacou plochou Durilium Airglide je žehlenie so žehličkami Tefal oveľa pohodlnejšie, než ste boli doteraz zvyknutí. Navyše využívajú systém odvápnenia Calc Collector, takže ich dlhá životnosť je zaistená.

Naparovacie žehličky Tefal

Naparovacie žehličky Tefal na výkonné a pohodlné žehlenie

Medzi naparovacími žehličkami Tefal si vyberie každý. Od žehličiek na občasné nenáročné žehlenie Tefal Easygliss a Maestro až po vysokovýkonné žehličky, ktoré si poradia aj s tou najnáročnejšou bielizňou, ako sú žehličky Tefal Ultimate Anti-Calc s odvápňovacím systémom Calc Collector a automatickým bezpečnostným vypínaním. Dôkazom, že je značka Tefal lídrom v inováciách, je rad bezdrôtových žehličiek Tefal Freemove pre voľný pohyb bez obmedzenia.

Parné generátory Tefal na žehlenie bez kompromisov

Žehličky s parným generátorom Tefal ponúkajú dlhotrvajúci parný výkon bez akýchkoľvek kompromisov. Na hladké kĺzanie žehličky po bielizni sú vybavené žehliacou plochou Durilium Airglide odolnou aj proti poškriabaniu. Samozrejmosťou je odvápňovací systém s Calc Collector, ktorý predlžuje životnosť žehličky. Vďaka vysokému parnému výkonu zvládajú parné generátory Tefal aj vertikálne naparovanie vhodné pre chúlostivú biezlizeň alebo len na osvieženie bielizne.

Parné generátory Tefal
Naparovačky odevov Tefal

Naparovače odevov Tefal na narovnanie chúlostivých materiálov

Naparovače Tefal sú ideálnymi pomocníkmi na rýchle narovnanie záhybov na oblečení s minimom námahy a bez žehliacej dosky. Sú ideálne najmä pre chúlostivé oblečenie, ako sú obleky alebo večerné šaty. Naparovače odevov nepotrebujú žehliacu dosku, ale niektoré sú vybavené špeciálnou vertikálnou oporou Press & Steam, ktorá prepustí paru a zaistí tak optimálny výsledok.

Spresniť parametre
109 položiek

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02