Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Naparovače odevov Tefal

Naparovače odevov Tefal

Naparovače odevov Tefal

Naparovače odevov Tefal vyžehlia oblečenie oveľa jednoduchšie. Už sa nemusíte trápiť s klasickou žehličkou, ani žehliacou doskou. Košeľu stačí zavesiť na vešiak a para už urobí všetku prácu za vás. Vybrať si môžete naparovací systém so stojanom Tefal Pro Style alebo Tefal Ixeo s polohovateľnou žehliacou doskou. Naparovač Tefal Ixeo Cube vďaka svojmu mobilnému spracovaniu prinesie čistiacu silu pary do každej miestnosti vášho domova. Veľké zásobníky na vodu zaručujú dlhotrvajúce žehlenie bez nutnosti doplňovania. Naopak, na krátke naparovanie vám bude stačiť ručný naparovač z radov Tefal Access Steam, ktorý využijete aj na cestách. Vždy budete mať dostatok pary na narovnanie aj odolnejších záhybov. Žehliaca doska je minulosťou, budúcnosťou je vertikálne žehlenie. Revolúciu v žehlení prináša samožehlička Tefal Care For You, ktorá vyžehlí za vás! Stačí vložiť bielizeň do naparovacej skrine a behom chvíle máte bez práce vyžehlené.

Spresniť parametre
35 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08