Obnoviť stránku

Zalman ZM850-GVM

4,4 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Zalman ZM850-GVM

Počítačový zdroj Zalman zaujme vysoko kvalitným spracovaním jednotlivých komponentov a ich zapriahnutím pre vysoký a stabilný výkon. Výkon 850 W je garantovaný pri prevádzkovej teplote až do 45 °C. Môže sa pochváliť certifikátom 80Plus Bronze zaručujúcim vysokú energetickú efektivitu. Nadštandardné množstvo napájacích konektorov a úctyhodná dĺžka jednotlivých káblov vystačí pre plne vybavené počítače s niekoľkými diskami a mechanikami. Samozrejmosťou je integrovaná aktívna PFC korekcia, ktorá dosahuje účinnosť približujúcu sa k jednotke. Vďaka podpore štandardu ATX 2.3 máte zaistenú kompatibilitu s najnovšími základnými doskami a procesormi.
Zdroj ponúkne dostatok výkonu aj pre grafické karty vyššej triedy. Dostatočný prísun energie komponentom obstaráva najmä nezávislá 12 V vetva a technológia dual forward switching. Z ďalších skvelých vlastností možno spomenúť napríklad širokú paletu integrovaných ochrán. Tento konkrétny model ponúka ochranu proti prepätiu, podpäťovú ochranu, prúdovú ochranu, ochranu proti preťaženiu a ochranu pri skrate. O tichý chod sa tu stará 120 mm ventilátor. Integrovaný obvod Green IC zaisťuje nízky energetický odber v pohotovostnom režime.

Parametre a špecifikácia

Výkon a formát

Výkon 850 W
Formát ATX

Výbava

Výbava a funkcie Odpojiteľné káble, Aktivny PFC, Tepelná regulácia otáčok, Sieťový vypínač

Účinnosť

Certifikácia 80 PLUS Bronze

Chladenie

Rozmery

Šírka 160 mm (16 cm)
Výška 86 mm (8,6 cm)
Hĺbka 150 mm (15 cm)
Hmotnosť 2,8 kg (2 800 g)
Kód:  UE270b7
Produktové číslo:  ZM850-GVM
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19