Obnoviť stránku

Zalman ZM700-LX

4,6 27 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Zalman ZM700-LX

Počítačový zdroj Zalman ZM700-LX je vhodný nielen pre nadšencov požadujúcich výkon bez kompromisov, ale aj pre bežných používateľov hľadajúcich kvalitný zdroj za dobrú cenu. Výstupný výkon 700 W je schopný dodávať bez problémov a to aj pri vysokých teplotách okolia. O chladenie zdroja sa stará spoľahlivý a tichý ventilátor s veľkosťou 120mm. Aktívne PFC sa stará o kvalitný výstup a vysoký účinník má na svedomí nízke zahrievanie zdroja. Samozrejmosťou, je samostatná 12V vetva s vysokým prúdovým zaťažením.

Špičkové vyhotovenie

Súčiastky renomovaných výrobcov a kvalitné vyhotovenie už ani netreba zdôrazňovať. Zdroje Zalman si vydobyli svoje miesto na trhu svojou povestnou spoľahlivosťou. Nie je tomu inak ani v tomto modeli, vďaka ochrane proti podpätiu, prepätiu, preťaženiu a dokonca skratu vám bude zdroj slúžiť dlho a spoľahlivo. V pohotovostnom režime má zdroj odber maximálne 1W.

Parametre a špecifikácia

Výkon a formát

Výkon 700 W
Formát ATX

Výbava

Výbava a funkcie Aktivny PFC, Sieťový vypínač

Účinnosť

Konektory

Konektory ATX 24pin
Počet Serial ATA 15-pin
Počet Molex HDD 4-pin
Počet Molex FDD 4-pin

Chladenie

Rozmery

Šírka 150 mm (15 cm)
Výška 86 mm (8,6 cm)
Hĺbka 140 mm (14 cm)
Hmotnosť 1,95 kg (1 950 g)
Kód:  UE270b4d
Produktové číslo:  ZM700-LX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17