Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Zalman ZM500-TX

4,6 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Zalman ZM500-TX

Zháňate pre vašu počítačovú zostavu naozaj kvalitné komponenty, a to čo vám ešte chýba je zdroj? V tom prípade bude tento produkt od spoločnosti Zalman, tým pravým práve pre vás. Doprajte si kvalitu za rozumné peniaze. Obstaraním výrobkov, počítačových komponentov, od tejto rokmi preverenej spoločnosti určite chybu neurobíte. Počítačový zdroj honosiaci sa tichým chodom, vysokým výkonom a kvalitným spracovaním je to pravé, čo by ste si mali do vašej počítačovej zostavy zaobstarať.

Kľúčové vlastnosti

  • Certifikácia 80 PLUS Bronze, ktorá zaisťuje vysokú účinnosť
  • O chladenie sa stará 120 mm ventilátor
  • Charakteristický je hlavne svojím ultra tichým chodom
  • Vybavený modrým LED osvetlením
  • Súčasťou balenia je aj napájací kábel, upevňovacie skrutky a používateľská príručka

Spoľahlivosť a tichý chod

Veľkou prednosťou tohto zdroja pre PC zostavy je tichý chod a široké možnosti využitia. To všetko vďaka najnovším konštrukčným štandardom, ktorý so sebou nesú kompatibilitu so širokou škálou procesorov, dosiek a grafických kariet. Aktívne PFC poskytuje vysoký účinok, ktorý sa následne pričiňuje k výslednej účinnosti zdroja. Certifikácia 80 PLUS Bronze zaisťuje vysokú účinnosť pri transformácii energie pre vaše komponenty, čím šetrí vaše peniaze. Ďalšou z charakteristík tohto zdroja je výkonná 12 V vetva dodávajúca prúd pre lepšie rozloženie záťaže, do ktorej sa počítajú aj výkonné grafické karty.

O chladenie sa stará 120 mm ventilátor, ktorého otáčky sú inteligentne regulované tepelným senzorom. Ak teda taký výkon nepotrebujete, bude zdroj tichý. Naopak pri záťaži bude dobre chladený. V pohotovostnom režime zase zabezpečí nízky energetický odber integrovaný obvod Green IC.

Parametre a špecifikácia

Výkon a formát

Výkon 500 W
Formát ATX

Výbava

Výbava a funkcie Aktivny PFC, Tepelná regulácia otáčok

Účinnosť

Certifikácia 80 PLUS Bronze

Chladenie

Rozmery

Šírka 150 mm (15 cm)
Výška 86 mm (8,6 cm)
Hĺbka 157 mm (15,7 cm)
Hmotnosť 2,1 kg (2 100 g)
Kód:  UE270b3c
Produktové číslo:  ZM500-TX

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13