Obnoviť stránku

Zalman ZM1000-ARX

5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
263,90 €

Zalman ZM1000-ARX

Hľadáte naozaj kvalitný zdroj do vašej počítačovej zostavy? V tom prípade je ZM1000-ARX od spoločnosti Zalman pre vás tou správnou voľbou. Počítačový zdroj, ktorý sa pýši tichým chodom, vysokým výkonom a kvalitným spracovaním je presne to, čo každá počítačová zostava rozhodne potrebuje. Získajte kvalitu za rozumnú cenu. Kúpou počítačových komponentov od tejto rokmi overenej spoločnosti určite chybu nespravíte. Zdroj ponúka výkon 1000 W.

Kľúčové vlastnosti

  • Ultra tichý chod
  • Certifikát 80 PLUS Gold (vysoká účinnosť)
  • Komponenty prémiovej kvality
  • Modulárna kabeláž
  • Výkonný a vysoko spoľahlivý DC-DC modul
  • Aktívne PFC
  • Integrovaný obvod Green IC
  • Napájací kábel a upevňovacie skrutky v balení

Spoľahlivosť a tichý chod

Veľkou prednosťou tohto zdroja pre PC zostavy je tichý a spoľahlivý chod. To všetko vďaka najnovším konštrukčným štandardom, ktorý so sebou nesú kompatibilitu so širokou škálou procesorov, matičných dosiek a grafických kariet. Certifikát 80 PLUS Gold zaručuje vysokú účinnosť pri transformácii energie pre ostatné komponenty, čím šetrí vaše peniaze. Ďalšou charakteristikou tohto zdroja je výkonná 12V vetva dodávajúca prúd na lepšie rozloženie záťaže, do ktorej patria aj výkonné grafické karty. Zdroj disponuje aktívnou kompenzáciou účinníka PFC.

Obvod Green IC

O chladenie sa stará 135mm ventilátor, ktorého otáčky inteligentne reguluje tepelný senzor. Ak práve nepotrebujete vysoký výkon, zdroj bude tichý. Naopak pri záťaži bude dobre chladený. V pohotovostnom režime zabezpečuje integrovaný obvod Green IC nízky odber energie. Vďaka modulárnej kabeláži použijete iba tie káble, ktoré naozaj potrebujete. To sa potom prejaví na lepšom prúdení vzduchu v kryte zdroja.

Konektivita:

  • 8 × PCIe
  • 12 × SATA
 

Parametre a špecifikácia

Výkon a formát

Výkon 1 000 W
Formát ATX
Verzia ATX 2.3
Modulárnosť Plne

Výbava

Výbava a funkcie Odpojiteľné káble, Aktivny PFC, Tepelná regulácia otáčok, Sieťový vypínač, Zero RPM mode, DC-DC meniče
Typ ochrany Prepäťová ochrana (OVP), Podpäťová ochrana, Nadprúdová ochrana (OCP), Ochrana proti preťaženiu (OPP), Ochrana proti skratu (SCP), Ochrana proti prehriatiu (OTP)

Účinnosť

Certifikácia 80 PLUS Platinum

Konektory

Konektory ATX 20+4pin, CPU 8pin / 4+4pin, Floppy 4pin, Molex 4pin, PCI-E 8pin / 6+2pin, SATA 15pin
PCI Express 8pin/6+2pin 6ks
Počet Serial ATA 15-pin 12×
Počet Molex HDD 4-pin
Počet Molex FDD 4-pin

Chladenie

Rozmery

Šírka 150 mm (15 cm)
Výška 86 mm (8,6 cm)
Hĺbka 180 mm (18 cm)
Hmotnosť 3,05 kg (3 050 g)
Kód:  UE270b8e2
Záruka: 60 mesiacov
Produktové číslo:  ZM1000-ARX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02