Obnoviť stránku

Základné dosky GIGABYTE

Základná doska GIGABYTE v hernom PC

Základné dosky GIGABYTE

Spoločnosť GIGABYTE patrí medzi najspoľahlivejších výrobcov PC komponentov na trhu. Či už ste nadšený hráč, alebo klasický používateľ, ktorý si chce zložiť počítač podľa svojho gusta, základná doska GIGABYTE je skvelou voľbou. Na výber sú ako modely za rozumnú cenu, tak herné dosky radu AORUS a GIGABYTE Gaming. Základné dosky sa vyrábajú vo vyhotovení Ultra Durable, vďaka ktorému sú odolné a vydržia vám mnoho rokov.

Lacné základné dosky GIGABYTE

GIGABYTE H110 – skvelá voľba za rozumné peniaze

Hľadáte spoľahlivý základ pre svoj počítač, ale nechcete do komponentov investovať príliš veľké peniaze? Základná doska GIGABYTE H110 alebo H310 je tu pre vás. Aj napriek nižšej cene vás doska nadchne podporou USB 3.2 (predtým USB 3.1) a procesorov Intel 6. a 7. generácie. Ovládajte pomocou aplikácie GIGABYTE App Center všetky parametre základnej dosky. Aplikácia Cloud Station vám zase umožní zdieľať dáta a ovládať vaše PC prostredníctvom mobilného telefónu, alebo tabletu odkiaľkoľvek.

Herné základné dosky GIGABYTE AORUS

Herná základná doska GIGABYTE vám ponúkne možnosť zapojenia až troch grafických kariet aj najvýkonnejších procesorov. Unikátny dizajn vynikne vďaka RGB LED podsvieteniu. Maximálny výkon podrží chladenie Smart Fan 5, teplotné senzory a špeciálne hybridné konektory na ventilátory alebo vodné chladenie. S rozhraním EasyTune ľahko doladíte nastavenia systému a upravíte taktovanie aj napätie. Základné herné dosky AORUS, ale aj GIGABYTE Gaming alebo G1 Gaming si skrátka poradia s každou výzvou.

Herné základné dosky GIGABYTE
Odolné základné dosky GIGABYTE Ultra Durable

Odolné vyhotovenie GIGABYTE Ultra Durable

Základné dosky s vyhotovením Ultra Durable ponúkajú rezistory s ochranou proti sulfurácii, čo predlžuje životnosť základnej dosky a dodáva odolnosti nový rozmer. Vďaka technológii GIGABYTE DualBios sú základné dosky vybavené záložným BIOSom pre prípad zlyhania primárneho. Odolné vyhotovenie GIGABYTE Ultra Durable vám taktiež zabezpečí počítač pred prepätím, statickou elektrinou a tiež pred vlhkosťou.

Spresniť parametre
118 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09