Obnoviť stránku

ZÁHIR COSMETICS

Záhir Cosmetics

ZÁHIR Cosmetics: Luxus a kvalita bez zbytočnej chémie

Rodinná firma ZÁHIR Cosmetics prepája vo svojich kozmetických výrobkoch tradičné poznatky východnej medicíny s potrebami moderných žien. Suroviny vyberá v exotickom Maroku, ktorého prírodnú kozmetiku preverili ženy aj muži naprieč stáročiami. Základom kozmetiky je minimalizmus a top kvalita bez zbytočnej chémie. Prípravky vyhovujú každej pleti a pomáhajú pri riešení kožných problémov. Luxusné prírodné oleje sa o pleť účinne starajú a niektoré pleť natoľko vypnú, že sa prezývajú marocký botox. Väčšina prípravkov ZÁHIR Cosmetics je bez parfumácie s prírodnou arómou, pre milovníčky vôní sú tu však aj prípravky s malým množstvom starostlivo vybraných esenciálnych olejov.

Záhir Cosmetics vody a oleja

Vráťte pokožke harmóniu s prípravkami ZÁHIR Cosmetics

Príroda nám ponúka už takmer hotové produkty, ktoré pleť udržia hebkú, napnutú, vyživenú a bez kožných problémov alebo podráždenia. To všetko dokážu jednozložkové oleje ZÁHIR Cosmetics, medzi ktorými nájdete marocký íl rhassoul na detoxikáciu a napnutie pokožky aj kvetové vody, ukrývajúce v sebe to najdôležitejšie z rastlín. Voňavé telové balzamy z arganového oleja pokožku pestujú a prevoňajú. ZÁHIR Cosmetics ponúka prípravky bez chemického zaťaženia, vedúce ku kráse a harmónii.

Zdravé a lesklé vlasy vďaka vlasovej starostlivosti ZÁHIR Cosmetics

Značka ZÁHIR Cosmetics vytvorila jemný čistiaci šampón bez zbytočných penidiel s arganovým olejom a vôňou pomarančových kvetov. Spolu s kondicionérom dodáva vlasom pružnosť, lesk aj objem bez zbytočného zaťaženia. Zábal zo zmesi olejov a vitamínu E vlasy výrazne posilní a pomôže vypestovať do požadovanej dĺžky. S problémami vlasovej pokožky si účinne poradí marocký íl rhassoul a lupín vás zbaví horčičný alebo černuchový olej. Aj unavené a poškodené vlasy môžu pri správnej starostlivosti zažiariť.

ZÁHIR Cosmetics vlasová starostlivosť
ZÁHIR Cosmetics špeciálne prípravky

ZÁHIR Cosmetics špeciality podľa marockých receptúr

Častou zložkou prípravkov ZÁHIR Cosmetics je aker fassi: prášok z rozomletých plátkov vlčích makov, ktorý zabraňuje deštrukcii kolagénu, pokožku zvláčňuje a rozjasňuje. Nájdete ho v špeciálnom mydle s arganovým olejom. O telo sa stará jemné sprchové mlieko, ktoré vďaka arganovému oleju zanechá pokožku vyživenú a pružnú. Špecialitou je aj sérum pre pestované fúzy so sexy vôňou po ylang-ylangu, ktoré nahradí prípravky na aj po holení. Vďaka vitamínu E sa účinne stará o fúzy aj pokožku.

Spresniť parametre
5 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04