Obnoviť stránku

ZAGGkeys Solo černá

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ZAGGkeys Solo černá

Bezdrôtová klávesnica ZAGGkeys Solo je ideálny spoločník pre Vaše tablety, smartphony a chytré Apple zariadení.Zvyšuje efektivitu ich používanie a je dizajnovaná pre rýchle a presné písanie.Využíva vysoko kvalitné Bluetooth technológiu bezdrôtového prenosu, ktorá je ideálna pre použitie pri cestovaní, v kancelárii iv reštaurácii pri obede.
ZAGGkeys je tiež vybavená integrovaným nízkoprofilovým stojanom, do ktorého perfektne vkĺzne Váš iPad.Stojan je vykonaný bez pohyblivých častí a nehrozí tak poškodenie drahocenného prístroja.Špeciálny island-style klávesov dodáva maximálnu možnú mieru priestoru pre každú z nich.Čerešničkou na torte sú špeciálne funkčné klávesy, ktoré nahrádzajú najdôležitejšie funkcie Vášho zariadenia a umožňujú ho tak ovládať priamo z klávesnice.
Parametre a špecifikácie:
Určené pre:
iPad, iPod, iPhone, Galaxy Tab, Android zariadenia a ďalšie smartphony
Rozhranie:
bezdrôtový prenos
microUSB
Typ kláves:
špeciálne funkčné klávesnice
island-style klávesy
Napájanie:
510 mAh li-pol akumulátor
Výdrž:
až niekoľko mesiacov
Rozmery:
241 x 170 x 10 mm.
Hmotnosť:
326 g
Farebné prevedenie:
čierne
Kód:  IN019m2
Produktové číslo:  CRZGFOLZKBLK97

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18