Obnoviť stránku

ZAGG

ZAGG: Všetko pre vaše mobilné zariadenia

Spoločnosť ZAGG je celosvetovým lídrom v oblasti príslušenstva a technológií, ktoré zlepšujú každý váš deň prežitý s mobilným zariadením vo vrecku. Ich oceňované portfólio produktov zahŕňa ochranné sklá obrazoviek, riešenia na napájanie, mobilné klávesnice, puzdrá a osobné audio. Bez ohľadu na svoj úspech zostáva táto spoločnosť v jadre skromnou a podnikavou firmou, ktorá sa svojím zodpovedným a čestným prístupom snaží získať vašu dôveru každý deň. S produktmi ZAGG nešliapnete vedľa.

ZAGG fólie a sklá

Ochranné sklá a fólie ZAGG nielen pre mobilné telefóny

Vyberte si ochranné fólie ZAGG InvisibleShield pre váš mobil, smart hodinky alebo športový náramok a ochráňte ich displej pred poškriabaním. V ponuke nájdete varianty pre širokú škálu rôznych zariadení a môžete si zvoliť aj modely so špeciálnymi vlastnosťami, ako sú antibakteriálne účinky alebo filter modrého svetla. O ešte lepšiu ochranu displeja vášho zariadenia sa potom postará tvrdené sklo ZAGG, ktoré bude vašou záchranou aj pri drsnejšom zaobchádzaní s mobilom či hodinkami.

ZAGG klávesnica pre mobily alebo tablety

Odpovedáte často na e-maily z mobilu či tabletu, alebo si len tak niečo zapisujete a sú vám políčka na displeji malé? Potom sú klávesnice ZAGG tým pravým pre vás. Vďaka bezdrôtovému vyhotoveniu ich jednoducho pripojíte k vášmu smartfónu či tabletu a môžete písať bez obmedzenia. Z klávesnice si pri práci tiež urobíte praktický stojan, aby ste dobre videli na displej, a navyše vám poslúži aj ako ochranné puzdro napríklad na iPad. Klávesnicu môžete ďalej rozšíriť o stylus ZAGG a dať sa do kreslenia.

ZAGG klávesnice

Sklo ZAGG InvisibleShield Glass+ VisionGuard

Klávesnica ZAGG Pro Keys

Spresniť parametre
119 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06