Obnoviť stránku

ZAGG Messenger 12 "Universal CZ

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ZAGG Messenger 12 "Universal CZ

Hoďte pomalé a neohrabané vyťukávanie textov na virtuálnej klávesnici vášho iPadu za hlavu. S klávesnicou vhodnú pre všetky múdra zariadenia s operačnými systémami Android, iOS alebo Windows vám písanie všetkých textov pôjde naozaj od ruky a zaberie len zlomok času. Prepracovaná klávesnica v elegantnom čiernom prevedení ponúka dostatočný rozostup jednotlivých kláves, aby sa vám na nej dobre písalo a vy sa tak nedopúšťali zbytočných preklepov.

kľúčové vlastnosti

  • súčasťou klávesnice je aj praktický stojan pre optimálny pozorovací uhol
  • dostatok priestoru medzi klávesami pre pohodlné písanie bez preklepov
  • klávesnica je určená pre všetky múdra zariadenia do veľkosti 12 "
  • česká diakritika
  • vysoko výkonná batéria udrží klávesnicu v prevádzke až 2 roky bez nabíjania

komfortné písanie

Písanie na tabletu nebolo nikdy jednoduchšie. Technológia Bluetooth zaistí okamžité a bezproblémové prepojenie klávesnice a tabletu, preto sa môžete kedykoľvek a kdekoľvek pustiť do práce. Že vám klávesnica nezaberie nikde veľa miesta, zaručuje hrúbka púhych 25,4 mm. Táto externá klávesnica spoločnosti ZAGG ponúka maximálny komfort pre vašu prácu na tabletu. Jej súčasťou je aj praktický stojan pre optimálny pozorovací uhol displeja. Vy tak budete môcť sledovať displej z akéhokoľvek uhla, z ktorého vám to bude pohodlné, rovnako ako u klasického notebooku. Magnetické zatváranie klávesnice ju chráni, keď ju nepoužívate, a zároveň prebúdza z úsporného režimu. Tým sa predlžuje životnosť batérie. Aby toho nebolo málo, je klávesnica vybavená vysoko výkonnou batériou, ktorá pri bežnej prevádzke vydrží až 2 roky bez jediného nabitia.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová
Rozhraní Bezdrôtový USB prijímač

Usporiadanie

Lokalizácia Česká
Kód:  IN017w6e
Produktové číslo:  ZGUNM2-BKZ

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13