Obnoviť stránku

ZAGG InvisibleSHIELD Nokia Lumia 800

4,4 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ZAGG InvisibleSHIELD Nokia Lumia 800

Neviditeľná ochranná fólia ZAGG invisibleSHIELD je vyrobená z vojensky odolného materiálu, ktorý bol pôvodne vyvinutý na ochranu rotorov vrtuľníkov americkej armády.Teraz rovnaká technológia ochráni displej Vášho telefónu.Zabezpečí ho pred prachom, špinou a poškriabaním.Súčasne nijako neohroziť jeho súčasný dizajn, pretože je vyrobená presne na mieru mobilného telefónu Nokia Lumi 800 a po aplikácii dokonale opíše jeho kontúry.
Unikátne vlastnosti patentovanej technológie Nano-Memory ho ochráni tak, že bude vyzerať stále ako nový.Zároveň znižuje pravdepodobnosť jeho vykĺznutiu z rúk a následného vypadnutiu.Inštalácia aj odstránenie fólie je veľmi jednoduchou záležitosťou najmä vďaka tomu, že je mäkká a dostatočne flexibilné.
Parametre a špecifikácie:
Kompatibilita:
Určené pre:
Nokia Lumi 800
Dizajn:
ochrana displeja telefónu

Kód:  IN017s1
Produktové číslo:  CRZGNOKLUM800S

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16