Obnoviť stránku

ZAGG InvisibleSHIELD HDX Apple iPhone 5 / 5S / 5C

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ZAGG InvisibleSHIELD HDX Apple iPhone 5 / 5S / 5C

ZAGG invisibleSHIELD HDX je nová verzia veľmi populárne ochrannej fólie, ktorá v sebe kombinuje výhody predchádzajúcich edícií - absolútne čistý obraz a nekompromisnú ochranu displeja. Kvalitu použitého materiálu, ktorý je dokonale priezračný a trikrát pevnejší ako sklo, budete obdivovať po každý deň.

Neviditeľná ochranná fólia ZAGG invisibleSHIELD je vyrobená z materiálu, ktorý bol pôvodne vyvíjaný na ochranu listov vrtuľníkov americkej armády, kde prešiel náročným testovaním. Rovnaká technológia ochráni váš telefón. Poskytne prvotriednu ochranu proti poškriabaniu počas prenášania, kde pochodí i proti veľmi silným vrypom. Unikátne vlastnosti patentovanej technológie Nano-Memory ho ochráni tak, že bude vyzerať stále ako nový. Na rozdiel od normálnej fólia je drsnejšie, aby vám prístroj len tak nemohol vykĺznuť z ruky. Za jej kvality hovoria aj doživotná záruka.

Hlavné prednosti:

  • Extrémna ochrana proti vrypom
  • Špeciálny "HDX" povrch
  • Patentovaná technológia Nano-Memory
  • Drsnosť chrániace proti vykĺznutiu
  • Doživotná záruka

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Apple
Model zariadenia iPhone 5, iPhone 5S, iPhone SE (2016), iPhone SE (2020), iPhone SE (2022)

Určenie

Určenie Na displej prístroja

Povrch

Povrch Lesklý
Kód:  IN001q11b
Produktové číslo:  ZGIP5HXS-F00

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07