Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Yenkee YSM 501MG

4,7 23 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 8,89 €/ks
Pri kúpe 2 ks 8,11 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 7,73 €/ks

Yenkee YSM 501MG

Hľadáte držiak do automobilu, ktorý vám umožní jednoduché nasadenie a manipuláciu s telefónom? Čo hovoríte na nový držiak Yenkee YSM 510 MG, ktorý sa dá jednoducho nainštalovať do mriežky vášho automobilu? Tento držiak do auta je kompatibilný s každým typom telefónu a tabletu, ktorý umožňuje pripevnenie magnetickej príchytky na zadnú časť tela zariadenia. Vďaka takému pripojeniu si môžete dovoliť otáčanie o 360° a ničím nerušený pohľad do čelného skla. 

Kľúčové vlastnosti držiaka do auta Yenkee

  • Jednoduchý tvar a jednoduchý spôsob prichytenia telefónu
  • Vďaka čiernej farbe vám držiak krásne zapadne do interiéru auta
  • Yenkee YSM 501 MG je vhodný pre mriežky s hrúbkou 1,5 až 3,5 mm
  • Ľubovoľné nastavenie otočenia o 360°
  • Yenkee držiak vám vďaka uloženiu do vetracej mriežky nebude brániť vo výhľade

Čím je Yenkee YSM 501 MG ojedinelý?

Tento držiak do automobilu je vhodný pre všetkých vodičov, ktorí potrebujú v priebehu dňa otáčať s mobilom a nemať ho stále v jednej polohe. Držiak navyše drží vo väčšine automobilov, ktoré spĺňajú kritériá. 

Správne umiestnenie držiaka na mobil

V priebehu jazdy je potrebné dbať na maximálnu opatrnosť. Yenkee preto prišiel s variantom držiaka na mobil, ktorý sa pripevňuje do vetracej mriežky. Tým zaručí jednak pevné pripevnenie bez prebývajúcich kĺbov a zároveň veľmi blízku pozíciu k vodičovi. Automobily v dnešnej dobe plnia podobné štandardy a vetracia mriežka býva len kúsok od riadiacej osoby. Tento držiak môže navyše využiť aj spolujazdec, ktorý má pred sebou ďalšiu vetraciu mriežku.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Určenie Do auta
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku Magnetický
Prichytenie držiaka Do ventilácie
Kód:  YEE001d1
Produktové číslo:  YSM 501MG
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02