Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Yenkee YSM 405XL

4,7 58 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Yenkee YSM 405XL

Inteligentné telefóny dnes dokážu v autách plne nahradiť samostatné GPS navigácie aj palubné audiosystémy. Niet preto divu, že existuje rad príslušenstva na plnohodnotné využitie ich potenciálu. Držiak smartfónu s prísavkou vám umožní umiestniť váš prístroj do ideálneho miesta čelného skla a zaistí tak spoľahlivú a bezpečnú navigáciu do cieľa alebo poslúži spolujazdcovi na voľbu obľúbenej muziky.

Sedí a funguje

Držiak je možné umiestniť do ľubovoľného auta na vhodné miesto na čelnom skle alebo palubnej doske. Pomocou ohybnej nožičky sa doladí presné umiestnenie a uhol, a potom už len stačí umiestniť telefón. Ten by mal mať celkovú šírku medzi 50 a 95 mm, použiť tak môžete až 6" zariadenie. Akonáhle je telefón v držiaku, zvládnete ho ovládať jednou rukou a môžete ho ľubovoľne otáčať o 360°.

Kľúčové vlastnosti

  • Akékoľvek auto
  • Akýkoľvek smartfón (50 - 95 mm)
  • Dobrý výhľad
  • Otočný
  • Ohybná noha

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Určenie Do auta
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku Mechanický
Prichytenie držiaka Na sklo
Vlastnosti a funkcie Upraviteľná poloha

Kompatibilita

Min. šírka zariadenia 5 cm
Max. šírka zariadenia 9,5 cm
Kód:  YEE020e
Produktové číslo:  30014495
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12