Obnoviť stránku

Yenkee YMS 3028RD Resistance

4,7 40 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Yenkee YMS 3028RD Resistance


Moderné technológie v odolnom vyhotovení

Vo svojom tele ukrýva senzor Avago 3050, ktorý miluje celá herná komunita. Dokáže rozpoznať aj ten najmenší pohyb myši a jeho reakcie sú bleskové. S ním sa ti podarí každý headshot!

Od výroby má navyše pri najviac namáhaných tlačidlách vysoko odolné mikrospínače OMRON, ktoré vydržia minimálne 10 miliónov kliknutí! K dokonalosti prispieva integrované závažie.



Citlivosť romantika, užitočnosť praktika

Môžem mať od 500 do 4 000 DPI! Záleží len na tebe, akú zo štyroch úrovní rozlíšenia si zvolíš. Alebo si všetko nastav podľa vlastných potrieb. So mnou budeš mať vysnívanú presnosť, a predovšetkým dychberúcu rýchlosť pri mierení, vďaka ktorej zvíťazíš aj nad najťažším súperom.

Hľadáš myš s viacerými tlačidlami? Nie je problém. Na mojom tele sa ich nachádza hneď 7, a to programovateľných. Tie ti uľahčia nielen každú bitku, ale aj prácu.



Presne podľa tvojich predstáv!

Mám ergonomické telo, vďaka ktorému so mnou vydržíš aj tie najdlhšie raidy. Dokážem sa prispôsobiť akémukoľvek úchopu a tvoja ruka sa nikdy neunaví!

V balení súčasne nájdeš softvér v slovenčine, s ktorým jednoducho nastavíš farbu podsvietenia, makrá, frekvenciu snímania, citlivosť a rýchlosť kurzora alebo dvojkliku. Svoje vysnívané nastavenia si môžeš uložiť až do piatich profilov a následne medzi nimi voliť podľa potreby.



Perfektný v každom detaile

Vďaka RGB LED moje telo môže svietiť miliónom rôznych farieb. Na jeho konci nájdeš 1,8 metra dlhý opletený kábel s pozláteným USB konektorom, ktorý len tak nezničíš. Pomocou neho ti poskytnem rýchle a presné pripojenie myši s maximálnou frekvenciou až 1 000 Hz.


Na ceste za výhrou budeš stopercentne potrebovať aj hernú podložku so špeciálnym povrchom s nízkym trením a protišmykovou gumovou základňou. To všetko je súčasťou môjho balenia.



Kľúčové vlastnosti hernej myši Yenkee YMS 3028RD Resistance

  • Herná myš s pútavým dizajnom
  • Až 5 programovateľných profilov
  • Streľba trojklikom
  • 7 programovateľných tlačidiel
  • Citlivosť snímania až na 4 000 DPI
  • Vďaka RGB LED je možná nastaviteľnosť farby podsvietenia
  • 1,8 m dlhý opletený kábel s pozláteným USB

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 7,8 cm
Výška 4,3 cm
Hĺbka 12,5 cm
Hmotnosť 157 g

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Kompatibilita

Kompatibilita Windows 7, Windows 10, Windows 11

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Pre pravákov

Senzor

Citlivosť 4 000 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Viacfarebné

Farba

Farba Čierna, Červená
Kód:  YEE004s2
Produktové číslo:  YMS 3028RD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14