Obnoviť stránku

Yenkee YMS 1010BK Dakar čierna

4,5 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Yenkee YMS 1010BK Dakar čierna

Keďže každý hráč potrebuje k úspešnému zvládnutiu bojového zápalu to správne vybavenie, prichádza herná myš Yenkee YMS 1010BK s označením Dakar, ktorá perfektne poslúži na hranie najnovších hier, ale skrátka neprídu ani používatelia, ktorí by si chceli zaobstarať pekného hlodavce napríklad do svojej kancelárie. Myš disponuje presným optickým snímačom s nastaviteľným rozlíšením po krokoch 800/1200/1600/2400 DPI, vďaka čomu nebude problém nielen jazda v tanku, či lietanie lietadlom v online hrách, ale aj práca v tabuľkách a ďalších dokumentoch. Jej ergonomické prevedenie značí, že je vhodná ako pre pravákov, tak ľavákov a pogumovaný povrch zaistí, že vám z vašej dlane nevykĺzne ani pri väčšom zápale, či už hernom, alebo pracovnom.

Ľahká a príjemne podsvietená

Nielen, že myš YMS 1010BK je skutočne ľahká, veď váži iba 79 gramov, ale zároveň sa bude dobre vynímať na každom stole, vďaka viacfarebnému podsvieteniu, pričom medzi farby patrí napríklad zelená, fialová, červená, modrá, či žltá. Vy tak budete mať vždy prehľad, kde sa nachádza a vaši nepriatelia nebudú mať absolútne žiadnu šancu.

Kľúčové vlastnosti

  • 6 tlačidiel vrátane plávajúceho tlačidla pre nastavenie DPI
  • Pogumované telo na jednoduché uchopenie
  • Viacfarebné podsvietenie
  • Hmotnosť len 79 gramov
  • Presný optický snímač s rozlíšením 800 - 2400 DPI

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 7 cm
Výška 3,7 cm
Hĺbka 11,2 cm
Hmotnosť 79 g

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Symetrická

Senzor

Citlivosť 2 400 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Funkcie tlačidiel Zmena DPI
Koliesko Klasické, Hyperscroll

Farba

Farba Čierna
Kód:  YEE004n
Produktové číslo:  YMS 1010BK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02