Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Yenkee YBT 1070GY TARMAC 8"

4,8 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Yenkee YBT 1070GY TARMAC 8"

Zháňate tašku pre váš tablet? Zvoľte tašku Yenkee, do ktorej sa zmestí tablet do veľkosti 8". Tašku Yenkee využijete pri každodennom používaní, ako do práce, do mesta alebo za zábavou. Váš tablet bude vždy v bezpečí. Je tu pre neho pripravená vystužená priehradka pre tablet 8". Majte svoj tablet v bezpečí a kúpte si tašku Yenkee.

Kľúčové vlastnosti tašky Yenkee YBT 1070GY TARMAC

  • Taška Yenkee pre každodenné používanie
  • Vystužené priehradky pre tablet 8"
  • 1 menšie a 1 väčšie vrecko na prednej strane s organizérom
  • Nastaviteľný ramenný popruh
  • Vystuženie pre ľahké nosenie
  • Obojstranný zips

Rozloženie tašky Yenkee YBT 1070GY TARMAC

Taška Yenkee má vystuženú priehradku pre bezpečné uloženie tabletu 8". Na prednej strane nájdete menšie vrecko na uloženie drobností a jeden väčší priečinok so skvelým organizérom pre ceruzky, telefón a karty. Taška Yenkee má nastaviteľný ramenný popruh pre nosenie cez rameno s vystužením pre pohodlné nosenie. K svojmu tabletu sa dostanete pohodlne pomocou obojstranného zipsu.

 

Parametre a špecifikácia

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 8 "

Ďalšie vlastnosti

Materiál Nylon
Užitočné vlastnosti Oddelené vrecko na drobnosti, Ochrana displeja proti poškriabaniu, Ramenný popruh, Otváranie na zips

Farba

Farba Čierna, Sivá
Kód:  YEE009a
Produktové číslo:  YBT 1070GY
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01