Obnoviť stránku

Yenkee YBT 0920RD Bubble 10.1 "červené

4,6 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Yenkee YBT 0920RD Bubble 10.1 "červené

Poznáte pocit zadosťučinenia pri pohľade na elektroniku, ktorá po rokoch nielen že bezchybne funguje, ale tiež stále skvele vyzerá? Presne v takom stave môžete udržať svoj tablet vďaka elegantnému puzdru Yenkee YBT 0920RD Bubble. Obal, zvonku vystužený penovými vankúšikmi, chráni tabliet proti nárazom, prachu a iným nečistotám, kdežto jeho štýlový dizajn sa nestratí v očiach nikoho, kto hľadá kompromis medzi skromnými rozmermi a atraktívnym vzhľadom.

Úchyty vnútri krytu slúži k ukotveniu tabletu s veľkosťou do 10,1 "tak, že keď do nich zariadení vsuniete, pri otváraní prakticky neexistuje šanca, že by sa vám náhodou vypadol. Rýchly prístup k tabletu máte pomocou dvojitého zipsu, ktorý je pre ľahšiu manipuláciu opatrený pogumovanými jazdci. S červenou variantom puzdra Yenkee YBT 0920RD Bubble ochránite a dokonale doplníte nielen dokonalý vzhľad vášho zariadenia. Dodáte šik charakter i vlastnému zovňajšku, ak si potrpíte na outfity s prvkami čiernej, červenej alebo bielej a tabliet často nosíte mimo batožinu po boku dámske kabelky alebo tašky na notebook.

Parametre a špecifikácie:

Vonkajší materiál:
Fabric / Foam

Vnútorný materiál:
Zamat

Rozmery:
215 x 285 mm

Parametre a špecifikácia

Typ a materiál

Typ puzdra Zatváracie puzdro
Kód:  YEE015g
Produktové číslo:  YBT 0920RD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01