Obnoviť stránku

Yenkee YBT 0720BK Bubble 7 "čierne

4,3 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Yenkee YBT 0720BK Bubble 7 "čierne

Poznáte pocit zadosťučinenia pri pohľade na elektroniku, ktorá po rokoch nielen bezchybne funguje, ale tiež stále skvele vyzerá? Presne v takom stave môžete udržať svoj tablet vďaka elegantnému puzdru Yenkee YBT 0720BK Bubble. Obal, zvonku vystužený penovými vankúšikmi, chráni tablet proti nárazom, prachu a iným nečistotám, kdežto jeho štýlový dizajn sa nestratí v očiach nikoho, kto hľadá kompromis medzi skromnými rozmermi a atraktívnym vzhľadom.

Úchyty vnútri krytu slúžia k ukotveniu tabletu s veľkosťou do 7" tak, že keď do nich zariadenie vsuniete, pri otváraní prakticky neexistuje šanca, že by vám náhodou vypadol. Rýchly prístup k tabletu máte pomocou dvojitého zipsu, ktorý je pre ľahšiu manipuláciu opatrený pogumovanými jazdcami . S čiernym variantom puzdra Yenkee YBT 0920RD Bubble ochránite a dokonale doplníte nielen dokonalý vzhľad vášho zariadenia. Dodáte šik charakter i vlastnému zovňajšku, ak si potrpíte na outfity s prvkami červenej, čiernej alebo bielej a tablet často nosíte mimo batožinu po boku dámskej kabelky alebo tašky na notebook.

Parametre a špecifikácie:

Vonkajší materiál:
Fabric / Foam

Vnútorný materiál:
Zamat

Rozmery:
140 x 220mm

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Značka/modely

Značka tabletu Univerzálne
Model tabletu Univerzálne

Typ a materiál

Typ puzdra Zatváracie puzdro
Použitie Každodenný

Rozmery

Max. veľkosť tabletu 7 "
Kód:  YEE015b
Produktové číslo:  YBT 0720BK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08