Obnoviť stránku

Yenkee Ambush

4,2 10 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Yenkee Ambush

Cenovo veľmi výhodná súprava kompletného horného príslušenstvo Yenkee z radu Ambush obsahuje myš , klávesnicu aslúchadlá.

Kľúčové vlastnosti

  • Výhodná súprava kvalitného herného príslušenstva Yenkee Ambush
  • Jednotný dizajn v čiernej farbe s podsvietením v podobe bleskov
  • Dobrým podkladom aj pre náročnejších hráčov

Klávesnica YKB 3100

Klávesnica Ambush má vskutku pôsobivý výzor, z ktorého si ihneď všimnete bleskov prestupujúcich celou klávesnicou. Aby bol efekt dokonalý, všetko dotvára celoplošné podsvietenie v 3 farbách, s efektami pulzovania aj so zmenou jasu podľa toho, ako vám to bude vyhovovať. Perfektne sa hodí k multimediálnemu počítaču aj nabúchanej hernej mašine.

Myš YMS 3017

Myš s agresívnym dizajnom, mnohými tlačidlami a vysokou citlivosťou vyhovie širokej škále hráčov. Myšou Ambush prestupujú blesky zvýraznené podsvietením, ktoré si nastavíte v obľúbenej farbe. Pogumovaný povrch a ergonomický dizajn uľahčujú zapadnutie do dlane, aby ste s ňou mohli pohybovať s minimálnym úsilím. Tým zaisťuje pohodlie aj pri dlhom hraní hier.

Slúchadlá YHP 3020

Originálne herné slúchadlá Yenkee YHP 3020 Ambush. Už na prvý pohľad si všimnete modrého podsvietenia v tvare prasklín, ktoré dopomáha k agresívnemu vzhľadu. Sklopný mikrofón si môžete nastaviť do polohy, ktorý je pre vás optimálne a hlasitosť volíte ovládačom, ktorý je integrovaný na 2,2 m dlhom, látkou potiahnutom kábli. Polstrovaný hlavový oblúk pre pohodlie pri dlhšom používaní - vnútorná strana z perforovanej látky zamedzí poteniu a koža na vonkajšej strane zase pridá na luxusnom vzhľade a tiež odolnosti.


Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Určenie klávesnice

Typ Mechanická

Usporiadanie

Lokalizácia Česká
Typ klávesov Klasické (vysokoprofilové)
Enter Jednoriadkový
Backspace Široký
Ľavý shift Široký
Kurzorové šípky Široké

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Podsvietené klávesy, Multimediálne klávesy

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 48 cm (480 mm)
Výška 2,4 cm (24 mm)
Kód:  YEE005z
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13