Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Xiaomi Roborock S5 Max White

4,7 20 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi Roborock S5 Max White


Maximálne efektívne upratovanie domácnosti

Robotický vysávač Xiaomi Roborock S5 Max prináša celý rad vylepšení a praktických funkcií, vďaka ktorým bude upratovanie vašej domácnosti oveľa praktickejšie a rýchlejšie. Súčasťou robota je inovatívny mop s inteligentným systémom dávkovania vody a objemnejšou nádržkou, ktorý sa postará o oveľa efektívnejšie čistenie rôznych druhov povrchov. Vo výbave robota nechýba pokročilá laserová navigácia, inteligentné senzory zabraňujúce zrážke s prekážkami či možnosť vzdialeného ovládania mobilnou aplikáciou Mi Home.


Kľúčové vlastnosti robotického vysávača Xiaomi Roborock S5 Max White

  • Robotický vysávač a mop v jednom spotrebiči
  • Veľký sací výkon 2 000 Pa
  • Presná laserová navigácia LIDAR
  • Nádobka na prach (460 ml) a vodu (280 ml)
  • Senzory proti pádu zo schodov a nárazu
  • Umývateľný filter
  • Hlučnosť 60 dB
  • Nastavenie zakázaných zón
  • 5 200 mAh akumulátor s výdržou až 150 minút
  • Dokovacia stanica
  • Bezdrôtové rozhranie WiFi 
  • Ovládanie mobilnou aplikáciou Mi Home (Android, iOS)
  • Podpora hlasových asistentov Google Assistant a Amazon Alexa

Laserový navigačný systém LIDAR

Roborock S5 Max disponuje pokročilým navigačným systémom LiDAR, ktorý pred upratovaním vytvorí podrobnú mapu vašej domácnosti a naplánuje upratovanie tak, aby bol maximálne efektívny. Navigácia využíva presnú laserovú technológiu, ktorá využíva najmodernejšie adaptívne algoritmy so zárukou dokonalých výsledkov upratovania s 20 % časovou úsporou.

Veľký sací výkon

Xiaomi Roborock S5 Max ponúka veľký sací výkon

Trojrozmerný sací systém spoľahlivo odstráni všetky nečistoty z akéhokoľvek povrchu. Vďaka veľkému saciemu výkonu 2 000 Pa si robotický vysávač Xiaomi Roborock S5 Max bez problémov poradí aj s hĺbkovým vysatím nečistôt z kobercov.

Efektivne upratovanie na každom povrchu

Účinné upratovanie na každom povrchu s Roborockom S5 Max

Xiaomi Roborock S5 Max rozpozná typ podlahovej plochy, takže keď sa premiestni na koberec či viac znečistené miesto, automaticky zvýši výkon, aby sa dosiahol maximálny účinok.

Mobilná aplikácia Mi Home

Ovládanie mobilnou aplikáciou

Robotický vysávač Xiaomi Roborock S5 Max možno vzdialene ovládať pomocou mobilnej aplikácie Mi Home, ktorá umožní naplánovať harmonogram upratovania v určený čas. Nechýba ani praktická funkcia upratovania vybranej oblasti či definovania zakázaných zón. Pre každú miestnosť navyše môžete zvlášť nastaviť sací výkon a prietok vody.

Definícia zakázaných zón

Xiaomi Roborock S5 Max disponuje definíciou zakázaných zón

Pomocou mobilnej aplikácie môžete definovať virtuálne steny, zakázané zóny alebo oblasti, ktoré robot Xiaomi Roborock S5 Max nemá čistiť mokrým spôsobom. Zabezpečíte tak bezpečný pohyb vysávača v priestore a ochránite háklivé oblasti pred poškodením.

Inteligentné senzory

Inteligentné senzory robotického vysávača Xiaomi Roborock S5 Max

Inteligentné senzory v reálnom čase sledujú priestor okolo robotického vysávača Xiaomi Roborock S5 Max a zamedzia jeho zrážke s prekážkami alebo pádu zo schodov. Na ochranu nábytku je robot vybavený 2 mm gumovým nárazníkom. Navyše, prekoná až 2 cm prekážky, takže mu nebude robiť problémy ani znížený prah či lem koberca.

Dokovacia stanica

Dokovacia stanica

Napájanie vysávača Xiaomi Roborock S5 Max zabezpečuje veľkokapacitný akumulátor s výdržou až 150 minút. Ak jeho kapacita klesne pod hraničnú úroveň, robot sa automaticky presunie do dokovacej stanice, kde doplní energiu. Po dobití akumulátora bude plynule pokračovať v upratovaní na mieste, kde bol prerušený.



Parametre a špecifikácia

Určenie

Typ upratovania Utieranie

Špecifické vlastnosti

Funkcie Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy, Detekcia znečistených miest

Vlastnosti

Typ ovládania Mobilná aplikácia

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Napájanie

Typ batérie Li-Ion

Typ vysávača

Typ vysávača Robotický

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava Nabíjacia stanica
Ďalšie príslušenstvo Nádobka na vodu

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Rozmery a hmotnosť

Šírka 35 cm
Výška 9,7 cm
Hĺbka 35,3 cm
Hmotnosť 3,5 kg

Farba

Farba Biela

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia Áno

Hlučnosť

Hlučnosť 60 dB

Rozmery a hmotnosť

Výška 9,7 cm
Šírka 35 cm
Hĺbka 35,3 cm
Hmotnosť 3,5 kg
Kód:  XIAROd06
Produktové číslo:  473722
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18