Obnoviť stránku

Roborock

Robotické vysávače Roborock

Dokonalé upratovanie bez starostí s vysávačmi Roborock

Roborock je značka, ktorá sa vo svojej misii zaviazala k inováciám vo výskume, vývoji aj výrobe domácich upratovacích spotrebičov, predovšetkým robotických a bezdrôtových vysávačov. Každý je navrhnutý s ohľadom na riešenie skutočných problémov, s ktorými sa bežne stretávate. Najnovšie technológie vysávačov Roborock sú šetrné voči planéte a zároveň kvalitne spracované, aj preto patria k najpredávanejším na trhu.

Robotický vysávač Roborock na podlahy a koberce

Inovatívne funkcie Roborock pre dokonalú čistotu

Roborock a jeho najnovšie modely vysávačov prinášajú úplne novú úroveň upratovania. Vysávanie podláh a kobercov nebolo nikdy jednoduchšie. Technológia HyperForce® 6 000 Pa zabezpečí silný výkon, a to aj na kobercoch s hustým vlasom – kefy DuoRoller Rise™ ich precízne vyčistia a funkcia nadvihnutia mopu sa postará o to, aby nenavlhli. Vysávače Roborock disponujú tiež známou technológiou VibraRise®. S jej pomocou budú podlahy dokonale čisté vďaka využitiu vibrácií a vibračnej sily zvuku.

Vysávače Roborock využívajú najmodernejšie technológie

Najmodernejšie vysávače Roborock majú k dispozícii automatickú dokovaciu stanicu, ktorá vyprázdni zásobník s prachom, doplní vodu a vyčistí aj vysuší mop, vďaka čomu si môžete užívať čistú domácnosť bez starostí až po dobu 7 týždňov (podľa stupňa znečistenia). Vďaka ultra presným senzorom a navigácii PreciSense® LiDAR nevynechá robotický vysávač Roborock ani centimeter plochy. Reaktívne 3D vyhýbanie sa prekážkam identifikuje predmety na podlahe a vysávač sa im jednoducho vyhne.

Robotický vysávač s dokovacou stanicou
Robotický vysávač Roborock aplikácia

Riaďte Roborock na diaľku pomocou aplikácie

Samozrejmosťou je v prípade vysávačov Roborock možnosť maximálnej kontroly nad všetkými ich nastaveniami, prehľad na 2D aj 3D mape a prispôsobenie a plánovanie upratovania vďaka funkciám v mobilnej aplikácii. Aplikácia Roborock vám napríklad umožní vytvárať virtuálne steny či no-go zóny, kam vysávač nesmie. Vďaka mapovaniu a možnosti rozdeliť priestor na jednotlivé miestnosti môžete pre každú z nich vytvoriť samostatný upratovací plán.

Spresniť parametre
62 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09