Obnoviť stránku

Xbox One Wireless Controller Elite Black

4,8 207 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xbox One Wireless Controller Elite Black

Elitný bezdrôtový ovládač pre Xbox One Wireless Controller Elite je navrhnutý v spolupráci s hráčmi profesionálnej úrovne tak, aby vyhovoval potrebám hráčov vo viacerých hrách. Užijete si s ním prelomovú presnosť, vyššiu rýchlosť a prispôsobenie na mieru. Budete s ním môcť ukázať, čo vo vás je, a celkom sa prispôsobí vášmu štýlu pri hraní.


Přizpůsobí se tvaru vaší ruky

Dokonale padne do ruky

Výmenou kovových páčok a smerových ovládačov vždy docielite ergonomické ovládanie na mieru. Zlepšíte si presnosť i rýchlosť vďaka páčkam rôznych tvarov a veľkostí. Nový fazetovaný smerový ovládač umožňuje jednoduchšiu a spoľahlivejšiu kombináciu povelov. Tradičný smerový ovládač potom prinesie presné ovládanie pri výbere zbraní alebo podpornom údere. Elitný ovládač sa vždy prispôsobí tvaru vašej ruky!


Skvelá kontrola a záruka na každých okolností

Elitný ovládač je vybavený štyrmi pozíciami pre vymeniteľné radiace páky. Zvoľte druh a počet radiacich pák, ktoré pripojíte a nakonfigurujte ovládač do ideálneho stavu. Montáž i demontáž je jednoduchá a zaobíde sa úplne bez použitia nástrojov. S radiacimi pákami získajú vaše prsty väčšiu kontrolu pre drvivé údery a precízne ovládanie hry. Keď chcete počas zložitého skoku mieriť a strieľať súčasne, už nemusíte presúvať palec z páčok.

Jistota za každých okolností


Střílejte rychleji

Strieľajte rýchlejšie s poistkami jemných spúští

Prepínaním poistiek jemných spúští dosiahnete rýchlejšie strieľanie a úspory drahocenného času pri každom stlačení spúšte. Ďalšie úpravy pri používaní ovládača dosiahnete pomocou ľahko ovládateľnej aplikácie. Môžete si v nej nastaviť min/max hodnoty spúští, citlivosť páčok alebo priradenie tlačidiel tak, aby ovládanie dokonale zodpovedalo vašim predstavám. Vytvorte si v aplikácii ľubovoľný počet profilov ovládača a pripravte si nastavenie na mieru každej hre.


Prvotriedne dielenské spracovanie

Ovládač je navrhnutý tak, aby každá plocha aj detail splnili prísne požiadavky hráča v niekoľkých hrách. Hriadeľky páčok, smerové ovládače a radiace páky z nehrdzavejúcej ocele zaručujú dlhú životnosť. Zosilnené prstence s nízkym trením okolo každej páčky minimalizujú opotrebenie a zaručujú dokonale plynulú akciu. Vyššiu stabilitu a istotu na dotyk potom zaručí pogumovaná rukoväť s kosoštvorcovým vzorom. Vďaka vylepšeným rukovätiam udržíte ovládač s menším úsilím a vydržíte hrať dlhšie a pohodlnejšie. Povrchová úprava krytu je príjemná na dotyk a zaručuje luxusný vzhľad.

Prvotriedne dielenské spracovanie

Bohaté príslušenstvo

Balenie obsahuje

  • Elitný bezdrôtový ovládač pre Xbox.
  • Puzdro pre prenášanie.
  • Sada 4 radiacich pák.
  • Sada 6 páčok: štandardné (2), dlhé (2) a vypuklé (2).
  • Sada 2 smerových ovládačov: fazetované a štandardné.
  • Tužkové batérie.
  • Rýchla inštalačná príručka a príručka k produktu.

Pripojenie Bluetooth vyžaduje, aby v počítači bola nainštalovaná aktualizácia Windows 10 Anniversary Update a port USB 2.0 alebo USB 3.0. 

Môže byť potrebná významná aktualizácia firmvéru, pripojenie môže byť spoplatnené poskytovateľom internetových služieb. Navštívte stránku xbox.com/xboxone/controllerupdate, kde nájdete pokyny k aktualizácii.

Pripojenie Bluetooth je podporované na počítačoch, tabletoch a notebookoch. Nie je podporované na mobilných zariadeniach. 

V rozhraní Bluetooth nie sú podporované žiadne rozšírenia, napríklad slúchadlá s mikrofónom, klávesnica alebo adaptér pre stereo slúchadlá s mikrofónom pre Xbox. 

Cez Bluetooth odporúčame pripájať vždy iba jeden ovládač.

Návod:
Pri párovaní ovládača s počítačom pomocou Bluetooth postupujte podľa nasledujúcich krokov:

Overte, že je v počítači nainštalovaný systém Windows 10 s aktualizáciou Anniversary Update. Informácie o tom, ako získať najnovšiu aktualizáciu pre Windows, nájdete v článku Windows Update: najčastejšie otázky. 

Na zabezpečenie najlepšieho výkonu aktualizujte ovládač. Pozri tému Aktualizácia ovládača pre Xbox One vo Windows 10.

Zapnite bezdrôtový ovládač pre Xbox stlačením tlačidla Xbox. 

Na ovládači stlačte a tri sekundy podržte tlačidlo pre spárovanie.

Vo svojom počítači vyberte v ponuke Štart položku Nastavenia> Zariadenie> Bluetooth a iné zariadenia. 

Aktivujte možnosť Bluetooth, aby počítač mohol vyhľadať zariadenie s Bluetooth.

Vyberte možnosť Bezdrôtový ovládač pre Xbox>Spárovať.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Platforma

Platforma PC, Xbox ONE

Platforma

Platforma PC, Xbox One

Vstupy a výstupy

Pripojenie 3,5mm Jack , MicroUSB

Pripojenie

Typ pripojenia Bezdrôtové
Rozhraní Bluetooth
Kompatibilný OS Windows 10

Rozmery

Šírka 110 mm
Výška 30 mm
Hĺbka 40 mm

Výbava a funkcie

Výbava Vibrácie, Analógové páčky
Počet tlačidiel 10 ×

Batéria

Batérie Integrovaná
Kód:  MXO008b5
Produktové číslo:  HM3-00009
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02