Obnoviť stránku

Xbox One - Kinect Sports: Rivals

4,6 47 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xbox One - Kinect Sports: Rivals

Kinect Sports: Rivals

Športujte na domácej pôde

Hra Kinect Sports Rivals vám prináša späť vaše obľúbené športy v novom kabátiku, ale aj úplne nové disciplíny a udalosti, vytvorené jedine vďaka revolučnej technológii Xbox One. Okamžite vás vtiahne do športového sveta tak, ako nikdy predtým a ponúkne vám nekončiace súťaženie s vašimi priateľmi a súpermi. Vývojárske štúdio Rare má veľké skúsenosti s vytváraním hier pre nové platformy. S novými technológiami posúva hranice a prináša hráčom ešte lepšie herné zážitky.

Kinect Sports: Rivals

Proti zvyšku sveta

Úplne nový senzor Kinect okamžite nasníma a vytvorí váš štylizovaný, digitálny náprotivok, za ktorý budete hrať v neustále sa meniacom svete Kinect Sports Rivals. Súťažte vo svete plnom protivníkov za jeden z troch celosvetových tímov. Každý z nich vyznáva svoju vlastnú filozofiu a herný štýl. Akonáhle sa pustíte do súťaženia s tímami z celého sveta, technológia cloudu Xbox One vám prinesie neustále sa meniaci zážitok, ktorý bude zodpovedať hraniu vášho digitálneho ja.

Hra vám prináša späť vaše obľúbené športy v novom kabátiku. Tešiť sa môžete na futbal, lezenie, preteky na vodných skútroch, streľbu na terče, tenis a bowling. Každé víťazstvo, ktoré dosiahnete, bude mať vplyv na vaše zručnosti a úroveň slávy. Zvyšujte svoju úroveň, získavajte slávu, odomykajte si odmeny a postupne tak zdolajte a ovládnite všetky športové udalosti.

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Športový

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 12 rokov
Problematickosť obsahu Online

Verzia

Platforma Xbox – škatuľa
Edícia Základná

Platforma/licencia

Platforma Xbox One
Kód:  MXO118
Produktové číslo:  5TW-00043
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17