Obnoviť stránku

Xbox One - FIFA 15

4,8 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xbox One - FIFA 15

Pravidelná dávka futbalu

Každý rok sa na začiatku jesene roztáča kolotoč tých najlepších futbalových súťaží. To samozrejme dobre vedia aj vývojári zo spoločnosti EA Sports a nikoho nenechajú na pochybách, že FIFA 15 bude opäť patriť na výslnie športových titulov. Zaviažte si kopačky, starostlivo nagélujte vlasy a dajte hetrik pokojne aj Barcelone.

Herná lahôdka

Úžasne detailný a doslova živý futbal vám ponúkne doteraz nevidené zážitky. Hráči sa totiž dokážu emotívne prejaviť, a to primerane k vykonanej akcii. Viac ako 600 nových reakcií na góly či nevydarené zakončenia jednoducho musíte vidieť. Úchvatný komentár citlivo sprevádza situáciu na zelenom trávniku a spolu so skandovaním na tribúnach vám rýchlo navodí tú správnu atmosféru.

FIFA 15

Prepracovaná fyzika

Úplne prepracovaná taktická stránka hry sa v rukách starostlivého stratéga možno premení na kľúčovú výhodu v inak vyrovnanom zápase. K tomu výrazne napomáha aj mohutne vylepšená inteligencia samotných hráčov. Užijete si nové kľučkovanie či kopanie na jeden dotyk. Ani fyzika lopty totiž nezostala bez povšimnutia. Strely z vápna s bohatou rotáciou dostanú aj toho najlepšieho brankára iba do roly diváka.

FIFA 15

Ultimátna edícia

Správny futbalový fanúšik si rád počká na špeciálnu edíciu s označením Ultimate. Tá v sebe ukrýva elitný tím hviezd, ktoré sponzoruje spoločnosť Adidas. Tá venuje aj niekoľko párov kopačiek Adidas Predator pre vašich najlepších hráčov. Nechýbajú ani bonusové oslavy strelených gólov, historické klubové dresy a 40 FUT zlatých balíčkov pre režim FIFA Ultimate Team. V prvých piatich zápasoch sa navyše môžete tešiť aj na hviezdnu posilu - vzrastom nízkeho hráča s nenápadnou cestičkou, ale mocným ťahom na bránku - Lionel Messi sa hlási do vášho tímu.

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Športový
Herné prostredie Tímové športy
Herné mechaniky PvP
Grafické spracovanie hry VR

Lokalizácia

Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 3 rokov
Problematickosť obsahu Online

Verzia

Platforma Xbox – škatuľa

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Xbox One
Licencia Škatuľová

Multiplayer

Multiplayer Lokálna zdieľaná/rozdelená obrazovka
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 4
Kód:  MXO115b1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12