Obnoviť stránku

Xbox One Chatpad

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Xbox One Chatpad

Patríte medzi vášnivých hráčov multiplayerových hier, ale nie ste spokojní so zdĺhavým vyberaním písmeniek pri písaní kódov, komunikácii s priateľmi alebo vyhľadávaní v aplikáciách? V tom prípade je nový Xbox Chatpad vyrobený priamo pre vás! Chatpad v čiernej farbe je kompatibilný s ovládačmi na Xbox One a neuveriteľne vám uľahčí komunikáciu a hranie. Táto klávesnica disponuje klasickou zostavou klávesov, ako ste zvyknutí z PC a navyše ponúka dve programovateľné tlačidlá. Súčasťou balenia je aj monoslúchadlo s mikrofónom pre pohodlnú konverzáciu.

5 dôvodov ku kúpe Chatpad pre Xbox One

  • Jednoduché a praktické vyhotovenie so štandardným rozmiestnením klávesov
  • Klávesnici dominuje čierny dizajn, ktorý nenaruší pohodlné uchytenie ovládača
  • Jednoduché zapojenie pomocou zasunutia jedného konektora
  • K Chatpad dostanete aj kvalitné monoslúchadlo s mikrofónom od spoločnosti Microsoft
  • Klávesy sú podsvietené

Teraz môžete Xbox One ovládať ako profesionáli

Hrajte na svojom Xboxe One ako profesionál, ktorý dokáže neuveriteľne rýchlo komunikovať s ostatnými hráčmi. Píšte do vyhľadávačov, herného chatu alebo priamo do hier rýchlo ako na počítači. Využívajte monoslúchadlo s mikrofónom, vďaka ktorému môžete komunikovať so spoluhráčmi. S Chatpad a monoslúchadlom budete patriť medzi najlepších.

 

Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma Xbox ONE
Kód:  MXO013
Produktové číslo:  5F7-00003
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08