Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Xbox One Chat slúchadlá

4,2 25 hodnotení

Xbox One Chat slúchadlá

Slúchadlá pre hráčov online hier sú špecifickým artiklom. U väčšiny onlinovek je totiž kladený silný dôraz na komunikáciu medzi hráčmi. Ten najlepší spôsob, ako prekonzultovať s tímom víťaznú stratégiu a dávať ostatným hráčom pokyny, je prostredníctvom súpravy Xbox One Chat. Slúchadlá zaisťujú dokonalo vybrúsený zvuk. Spokojní budú aj tí najvášnivejší hráči- konštrukcia headsetu zaručuje pohodlie aj pri niekoľkohodinovom hraní. Aj pri extrémne vypätých okamihoch hry môžete ľahko ovládať hlasitosť, a to bez nutnosti spúšťať z ruky joystick. Hliníková konštrukcia navyše zaisťuje vysokú odolnosť. 

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Xbox One Chat

  • Ľahká a pohodlná súprava
  • Krištáľovočistá digitálna kvalita zvuku
  • Presný mikrofón
  • Intuitívne a jednoduché ovládanie hlasitosti
  • Zamerané na milovníkov počítačových hier
  • Materiál: Hliník

Správna voľba pre všetkých hráčov

Pri hraní hier nie je nič otravnejšie ako rušivé elementy pochádzajúce z vášho okolia. Nežiaduce zvuky v okolí môžu rozptýliť pozornosť aj toho najlepšieho hráča. Tomu sa však môžete vyhnúť práve touto s Xbox One Chat súpravou. Ich konštrukcia zaisťuje dokonalé zakrytie ušných lalokov, aby bol stlmený všetok hluk z vášho okolia, ale zároveň dbá na to, aby uši stále mohli ,,dýchať". 

Na prvom mieste komunikácia

Vymieňajte si dojmy, názory, sťažnosti alebo pokyny s kýmkoľvek z vášho tímu alebo s protihráčom. Komunikácia v hre nebola nikdy jednoduchšia. Vďaka skvelému mikrofónu bude zreteľne počuť každé vaše slovo. Kvalitná konštrukcia slúchadiel umožňuje, aby sedeli na ušiach po celé hodiny. Sú pohodlné a mimoriadne odolné. XBox One sú zárukou skutočného zážitku z herného dobrodružstva a zárukou fantastickej zábavy.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Na uši
Konštrukcia Polouzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm Jack
Vedenie kábla Jednostranné (do jednej mušle)
Odnímateľný kábel Nie

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Herný režim, S ovládaním hlasitosti

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Sklápací
Smerová charakteristika Smerové snímanie
Funkcie Stlmenie mikrofónu

Hmotnosť

Hmotnosť 270 g

Platforma

Platforma Xbox ONE
Kód:  MXO012
Produktové číslo:  S5V-00015
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17