Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Assassins Creed: Unity – Xbox One

4,3 14 hodnotení

Assassins Creed: Unity – Xbox One

Zmeníte minulosť?

Legendárna séria Assassin's Creed je po roku opäť späť a v úplne famóznej forme. Vitajte na prahu Veľkej francúzskej revolúcie, do ktorej je ukrytý súboj templárov a assasínov. Môžete sa tešiť na dobovo pojaté kulisy, prepracovaný scenár a absolútne bezprecedentne poňatú grafickú stránku. Pripravte si konzoly novej generácie alebo počítač a ukážte svoje schopnosti v plnej miere.

Štvorica assasínov

Hlavný hrdina Arno Dorian sa ocitá v prepletenci konšpirácií vnútri magického Paríža. Takmer nikdy však nebude sám. Podstatnou novinkou je totiž možnosť plniť misie kooperatívne s ďalšími tromi kamarátmi. To prináša úplne nový náboj a mnoho nečakaných zážitkov. Žiadne nudné opakujúce sa misie, ale poriadne nabitý obsah plný zvratov a tímovej spolupráce.

Prepracovaný súbojový systém sa skladá zo správneho vykrývania útokov a ideálne načasovaných úderov. Proti presile nemáte šancu a musíte sa vydať na ústup. Najlepšie niekam hore na strechy a veže, kde z nadhľadu môžete pozorovať okolité dianie a spriadať ďalšie plány. Ďalšie nádherné vylepšenie tvoria košaté stromy zručností, kde si možno vylepšiť vaše kľúčové schopnosti. Opätovná hrateľnosť a plná porcia zábavy sa zhmotní už veľmi skoro. Takže s nákupom neváhajte ani sekundu.
Vylepšená Special edícia vás obdaruje exkluzívnou misiou s názvom The Chemical Revolution.

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný, RPG
Herné prostredie Konšpirácie, Historické epochy
Herné mechaniky Stealth, Otvorený svet

Lokalizácia

Textová lokalizácia CS, EN, DE
Zvuková lokalizácia EN, DE

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 18 rokov
Problematickosť obsahu Vulgárna reč, Sex, Násilie, Online

Verzia

Platforma Xbox – škatuľa
Edícia Základná

Séria

Herné a filmové série Assassin's Creed

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Xbox Series X, Xbox One
Licencia Škatuľová

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 1

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MXO146
Produktové číslo:  3307215937693

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04