Obnoviť stránku

Wuben

Wuben light

Posvieťte si na cestu so značkou Wuben

Značka Wuben patrí na trhu k popredným výrobcom kvalitného a spoľahlivého LED osvetlenia. Svoju výrobu začala už v roku 1981 a fungovala ako dodávateľ svietidiel pre svetových gigantov až do roku 2016, kedy sa stala samostatným brandom. Profesionálne riešenie osvetlenia Wuben je postavené na rozsiahlych skúsenostiach a talentoch svetových tried, ktoré pracujú na vývoji, výskume, návrhoch a výrobe výnimočných svietidiel pre koncových spotrebiteľov. Baterka, čelovka, lampa a ďalšie príslušenstvo Wuben vás bude sprevádzať na cestách aj dobrodružstvách, kde vás tma už neprekvapí.

Baterky Wuben

LED baterky Wuben vás nenechajú čakať v tme

LED baterky Wuben boli navrhnuté pre maximálnu spoľahlivosť a komfortnú prenosnosť s výstupom lúča až do 12 000 lúmenov tak, aby vyhovovali vašim potrebám na mieru. Nočné dobrodružstvá tak budú hračkou vďaka širokému svetelnému záberu, vysokej odolnosti voči mechanickému poškodeniu a vodoodolnosti najvyššej triedy. Svietidlá Wuben zvládnu aj náročné situácie, ktoré si vyžadujú plný výkon a niekoľko úrovní svietenia.

Všestranné čelovky a lampy Wuben do každej nepohody

V náročných podmienkach oceníte okrem bateriek aj všestranné čelovky Wuben s výkonom až 1 200 lúmenov. Aj pri tých najnáročnejších outdoorových aktivitách sa môžete spoľahnúť na veľký výkon, výdrž a predovšetkým úplnú vodotesnosť. Ak chcete byť pripravení naozaj na všetko, zaobstarajte si multifunkčné kempingové lampy, ktoré v sebe kombinujú tiež pero a zúžený hrot z volfrámovej ocele, ktorý zvládne preraziť aj sklo. S osvetlením Wuben vás už žiadna udalosť neprekvapí.

Čelovky Wuben
Príslušenstvo Wuben

Praktické príslušenstvo Wuben zoženiete na jednom mieste

K svietidlám Wuben sa vám bude hodiť praktické a kvalitné príslušenstvo. Nezaobídete sa bez ľahkého nylonového puzdra s držiakom na opasok, do ktorého sa zmestí osvetlenie vrátane batérie. Ak hľadáte vysokovýkonné svietidlo, neprehliadnite pri výbere akumulátory Wuben. Dodávané nabíjacie batérie nepodliehajú korózii a disponujú ochranou proti prebitiu a prepätiu. Ich hlavnou prednosťou je kapacita, ktorá dosahuje až 5 000 mAh.

Spresniť parametre
36 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13