Obnoviť stránku

WowME

Smart hodinky WowME

WowME – inteligentné hodinky na všetky príležitosti

WowME, to je mladá značka elektroniky, ktorá kombinuje najnovšie trendy s cenovou dostupnosťou. Jej doménou sú inteligentné hodinky, ktoré definuje široká ponuka modelov pre mužov, ženy aj deti, skvelý pomer ceny a výkonu a perfektný zákaznícky servis. Značka WowME je tu pre všetkých, ktorí túžia po dizajnových či športových modeloch s vysokým stupňom krytia, dlhou výdržou batérie a monitoringom základných životných funkcií. Tešiť sa môžete okrem iného na plne dotykový displej, notifikácie a prívetivé používateľské prostredie. Staňte sa pánmi svojho času s inteligentnými hodinkami WowME.

  • Spoľahlivá podporaKompatibilné príslušenstvo a kompletný servis Alza.sk.
  • Overené 100 000 zákazníkmiStabilná značka od roku 2020 s viac ako 100 000 spokojnými zákazníkmi.
  • Maximálna istotaRýchle doručenie, okamžitá výmena a predĺžená záruka.
značka wowme

Prečo inteligentné hodinky WowME?

Inteligentné hodinky WowME si vás nezískajú iba originálnym dizajnom a príjemnou cenovkou, ale aj funkciami, ktoré nájdete pri oveľa drahších modeloch. Tie oceníte najmä pri športe – samozrejmosťou je krokomer, výpočet spálených kalórií či meranie tepovej frekvencie. Niektoré modely potom disponujú aj vstavanou GPS na zaznamenávanie trasy. A keď práve nešportujete, zdravý životný štýl vám pomôže udržať monitor spánku, ktorý meria jeho kvalitu aj dĺžku, merač krvného tlaku alebo ukazovateľ úrovne stresu.

Spoznajte hodinky WowME

Od roku 2020 vyvíja značka WowME hodinky, ktoré sú doslova pre každého – či už ste športovec, máte radi moderné technológie, alebo si chcete funkcie smart hodiniek vyskúšať bez závratných investícií. V bohatej ponuke značky WowME nájdete presne to, čo hľadáte. Inteligentným hodinkám značky WowME dôveruje už bezmála 100 000 zákazníkov, a to nielen vďaka prívetivej cene. Výhodou je tiež záštita Alza.sk, ktorá garantuje rýchle doručenie a prináša kompatibilné príslušenstvo, popredajnú podporu 24/7 či predĺženú záruku.

Pánske hodinky wowme
Dámske hodinky wowme

Pánske a dámske inteligentné hodinky WowME

Pánske a dámske hodinky WowME sú pripravené na akúkoľvek činnosť. Či už sa chystáte ísť do fitka, na pracovný meeting, večierok alebo do kina s priateľmi, vyberiete si zo širokej palety modelov s nadštandardnou výdržou batérie. Svoj deň budete mať dokonale pod kontrolou, pretože vďaka prepojeniu inteligentných hodiniek WowME s telefónom vám už neutečie žiadna notifikácia ani hovor. A pretože WowME ponúka vždy niečo navyše, môžete si hodinky prispôsobiť podľa toho, kam pôjdete – stačí len vymeniť remienok a športový model razom premeníte na elegantný.

Detské hodinky WowME

Zaobstarajte deťom inteligentné hodinky, ktoré sa postarajú o ich bezpečnosť, a to vďaka tlačidlu SOS, funkcii geo-fence (opustenie bezpečnej zóny) či zabudovanej GPS a sledovaniu polohy v reálnom čase cez aplikáciu WowME Tracker. Modely s podporou 4G a vlastnou SIM kartou navyše umožňujú telefonovanie. Detské hodinky WowME dokážu deti motivovať k pohybu, ponúknu im aj zábavné hry a potešia hernými remienkami vo forme darčeka. Vyberte si z najširšej ponuky detských hodiniek na trhu.

Detské hodinky wowme


Spresniť parametre
85 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07