Obnoviť stránku

WMF

WMF
WMF
WMF
WMF
WMF

WMF – prémiová nemecká kvalita do vašej kuchyne

Nemecká prémiová značka WMF ponúka gurmánom vysoko kvalitné, funkčné a krásne vytvorené kuchynské výrobky, ktoré spĺňajú aj tie najprísnejšie dizajnové štandardy. Vďaka perfektnému spracovaniu sa WMF v Nemecku právom pýši 1. miestom v kategórii výrobkov pre domácnosť. WMF patrí medzi špičku výrobcov, ktorí dbajú na vysokú kvalitu a precíznosť produktov, ktoré získali za svoju viac ako 160-ročnú históriu značky už vyše 500 cien za dizajn.

WMF

Príprava jedla

Zakladáme si na dokonalom remeselnom spracovaní, aby ste mohli pripravovať na hrane technológie. Vyskúšajte precízne krájanie s nožmi WMF pre ostrosť, ktorá vydrží.

Varenie

Zaručujeme najvyššiu kvalitu, aby ste mohli variť s tými najodolnejšími materiálmi. Poctivé remeslo, skvelý dizajn a jedinečné funkcie – s WMF môžete variť a smažiť ako nikdy predtým.

Varenie WMF
Stolovanie WMF

Stolovanie

Naše produkty tvoríme podľa prísnych zásad, aby ste si mohli užívať ikonický dizajn. Vychutnávajte očami s prirodzenou krásou príborov a stolného príslušenstva WMF.

Pitie

Záleží nám na najlepšej funkčnosti, aby ste si naše produkty mohli užívať celý deň, každý deň. Ochutnajte ten rozdiel s ikonickými a elegantnými produktmi WMF.

WMF
WMF

Malé spotrebiče

Najvyššia kvalita, na ktorú sa môžete spoľahnúť. Malé kuchynské spotrebiče WMF s ikonickým dizajnom vám ušetria čas aj miesto v kuchyni.

Spresniť parametre
261 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06