Obnoviť stránku

Withings WS-50 White

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Withings WS-50 White

Majte svoju kondíciu a zdravie vždy pod kontrolou s touto inteligentnou váhou Withings WS-50 v čistom bielom vyhotovení. Poskytovaním informácií o vašej hmotnosti funkcie tejto váhy ani zďaleka nekončia. Váha tiež veľmi presne dokáže zmerať váš tep srdca, telesný tuk a Body Mass Index. Funkcia Position Control zaistí presné umiestnenie vášho tela na váhe, vďaka čomu sa z grafického podsvieteného displeja dozviete tie najpresnejšie údaje o vašom fyzickom stave.

Vaša cesta za vysnívaným telom

Ak ste aj vy podľahli športovaniu a máte radi prehľad o svojej kondícii, táto váha je tým pravým pomocníkom, ktorý vám poskytne všetko, čo k tomu potrebujete. Skrz Wi-Fi synchronizujete váhu s múdrym zariadením a k všetkým informáciám získate vďaka bezplatnej aplikácii prístup kedykoľvek a odkiaľkoľvek. Ak radi plníte stanovené ciele, aby ste dosiahli svoje vysnívané postavy, ani to nepredstavuje pre váhu škárovanú s mobilnou aplikáciou žiadny problém. Vy  môžete sledovať svoje výsledky a to, či svoje ciele dosahujete.

Pre celú rodinu

Stav svojho srdca a srdcového tepu zistíte, kedykoľvek sa postavíte na váhu. Stačí na nej niekoľko sekúnd postáť a vaša tepová frekvencia bude zmeraná cez nohy. Aby toho nebolo málo, vie váha merať teplotu ovzdušia v miestnosti a tiež množstvo oxidu uhličitého, čo vám pomôže k tomu, aby bol váš byt vždy vyvetraný a plný čerstvého vzduchu. S funkciou Smart Body Analyzer môže váhu využiť naozaj každý člen rodiny. Jednoducho vytvorte profil každého člena rodiny a váha potom už automatický rozpozná, kto na nej práve stojí. Profil možno vytvoriť až 8 používateľom.

Parametre a špecifikácia

Váženie:
Rozsah: 5 až 180 kg
Jednotky: kg, lb, st. lb

Kompatibilita:
iPhone (4 alebo vyššia)
iPad (2. generácia alebo vyššia)
iPod touch (4. generácia alebo vyššia)
S iOS 7 alebo vyššie

Android 2.3.3 alebo vyššie

WiFi:
WiFi 802.11 b/g/n (2,4 GHz)
WEP/WPA/WPA2

Displej:
Typ: Grafický s podsvietením
Rozmer: 6 × 4 cm
Rozlíšenie: 128 × 64 px

Napájanie:
4 × AA batéria

Rozmery:
325 × 325 × 23 mm

Hmotnosť:
2,1 kg

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Nosnosť 180 kg

Konektivita

Konektivita WiFi

Kompatibilný OS

Kompatibilný OS Android, iOS

Farba

Farba Biela
Kód:  FTB002e9qa
Produktové číslo:  70024801

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19