Obnoviť stránku

Withings Smart Kid Scale

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Withings Smart Kid Scale

Zaručená kvalita

Withings je inovatívna spoločnosť vyrábajúca inteligentné výrobky a aplikácie, ktoré pomáhajú ľuďom na celom svete jednoducho sa starať o svoje zdravie a kondíciu. Spoločnosť Withings založili dvaja francúzski podnikatelia, Cedric Hutchhings a Eric Carreel, a od doby, kedy sa na trhu objavila ich prvý Wi-Fi osobná váha 2009, patrí k popredným výrobcom na poli bezdrôtových produktov pre zdravie a fitnes.

Stráženie nielen váhy vášho dieťaťa

Withings Smart Kid Scale je inteligentný váha pre deti, ktorú pomocou WiFi alebo Bluetooth prepojíte s mobilným telefónom, počítačom či tabletom a môžete tak získať podrobný prehľad o raste vášho dieťaťa. Pomocou aplikácie Withings Baby Companion získate prehľadné štatistiky o vývoji hmotnosti dieťaťa. Váha vám umožňuje skorú detekciu obezity či problém s podvýživou, vďaka tomu budete môcť týmto problémom zabrániť ešte pred ich objavením. Váha je vybavená nielen kontrolou pozície, ale tiež technológiou, ktorá zahreje váhu pred vážením dieťaťa. Váha sa navyše vyvíja s vaším miláčikom, keď dieťa vyrastie, jednoducho odstránite kolísku a môžete vážiť ďalej. Váži v rozsahu od 0 do 25 kilogramov a je napájaná štyrmi 1.5V AAA batériami.

Parametre a špecifikácie

Typ:
Detská váha

Displej:
LCD

Zobrazenie:
Hmotnosť

Nosnosť váhy:
do 25 kg

Bezdrôtová synchronizácia:
Wireless 802.11b / g / n
Bluetooth 4.0

Batérie a napájanie:
4 x štandardnej veľkosti 1,5 V AAA batérie (súčasťou balenia)

Rozmery:
279 x 231 x 28 mm
559 x 297 x 74 mm s vaničkou

Hmotnosť:
2,3 kg

Farba:
Biela

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Nosnosť 25 kg

Konektivita

Konektivita Bluetooth, WiFi

Kompatibilný OS

Kompatibilný OS iOS

Farba

Farba Biela
Kód:  FTB002e9rf
Produktové číslo:  70004001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07