Obnoviť stránku

Withings Aura

Príslušenstvo k tovaru

Withings Aura

Withings Aura

Viac ako budík

Withings Aura je inteligentný monitor, ktorý bude strážiť váš spánok a spríjemní vám zaspávanie aj ranné vstávanie. Bude sledovať prechody medzi spánkom a prebudením, spánkové cykly aj prostredie v miestnosti, a podľa toho nastaví svetelné a zvukové efekty. Vďaka tomu zaistí ľahké zaspávanie a prebúdzanie v najvhodnejšej časti vášho spánkového cyklu.


Příjemný spánek

Príjemný spánok

Je vybavený LED osvetlením na navodenie príjemnej atmosféry a podložka pod matrac so spánkovým senzorom dokáže počas spánku monitorovať srdcový tep, pohyb tela aj dýchanie.

Praktická aplikace

Praktická aplikácia

Ráno potom vyhodnotí všetky informácie a pomocou aplikácie pre iOS zariadenia vám ich ukáže v prehľadnom grafe.


Vstávajte s radosťou

Withings Aura nemá len obmedzený účel, funguje aj ako hodiny s alarmom a pomocou WiFi/bluetooth ho môžete pripojiť k vášmu iPhonu či iPodu a použiť ako reproduktor na prehrávanie hudby. Zariadenie je vybavené tromi USB portmi a v balení nájdete aj univerzálny nabíjací adaptér.

Vstávejte s radostí

Parametre a špecifikácia:

Konektivita:
3x USB, WiFi, bluetooth

Rozmery:
288 x 128 x 135 mm

Kompatibilita:
iOS 7 a vyšší

Kód:  FTB002e9q
Produktové číslo:  70035401

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04