Obnoviť stránku

Whirlpool WWDC 8614

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Whirlpool WWDC 8614

Hľadáte moderný, výkonný a kombinovaný spotrebič, ktorý zaistí profesionálnu starostlivosť vašej bielizni? Unikátna, voľne stojaca kombinovaná práčka so sušičkou od známeho výrobcu domácich spotrebičov Whirlpool týmito atribútmi oplýva, navyše vás poteší čistým a sofistikovaným dizajnom, radom inteligentných technológií a špičkovými funkciami. Získajte spotrebič, na ktorý sa môžete 100 % spoľahnúť. Inteligentná práčka spadá do kategórie spotrebičov novej generácie so 6. zmyslom, ktorý zaistí optimálny cyklus prania a sušenia tak, že ušetrí váš čas aj financie za energiu a vodu až o 50 %. Zároveň vám odporučí správne dávkovanie pracích prostriedkov.

Kľúčové vlastnosti

  • Tichý bezkefový BPM motor predĺži životnosť vášho spotrebiča
  • Technológia 6. zmyslu ušetrí až 50 % energie, vody a času
  • Komfortné funkcie - odložený štart a koniec pracieho cyklu
  • Riadená optimalizácia spotreby vody na maximálnu úsporu pri praní
  • Systém vyrovnávania nestability zaistí maximálne šetrné, tiché a stabilné odstreďovanie
  • Detská poistka uzamkne nastavené funkcie a zabráni zapnutiu spotrebiča

Kombinovaný spotrebič, ktorý sa prispôsobí vašim potrebám

Spredu plnená práčka disponuje kapacitou bubna, ktorá poteší aj väčšiu domácnosť. Naraz môžete vyprať až 8 kilogramov bielizne a usušiť 6 kilogramov bielizne na jeden cyklus. Samozrejmosťou je prehľadný ovládací panel s otočným voličom a veľký predný displej, ktorý vás informuje o všetkých nastaveniach aj zostávajúcom čase do konca programu. Nastaviť si môžete až 1400 odstredivých otáčok. Kombinovaný spotrebič ponúka 16 dômyselne navrhnutých programov. Medzi najzaujímavejšie patrí napríklad rýchly ekonomický režim 30 °C/30 min, špeciálny program na jemnú bielizeň, syntetiku, eco bavlnu aj farebnú bielizeň. Podľa potreby si môžete nastaviť požadovanú teplotu, funkciu osvieženie bielizne a zvoliť dĺžku sušenia.

Inovatívna technológia, praktické funkcie

Spotrebič patrí do energetickej triedy A, preto je ekologicky aj ekonomicky úsporným riešením do každej domácnosti. Vďaka praktickej funkcii odloženého štartu si môžete komfortne naplánovať začiatok či ukončenie pracieho a sušiaceho cyklu. Jednou z predností je aj inovatívna technológia riadenej optimalizácie vody, vďaka ktorej práčka spotrebuje určité množstvo vody v závislosti od vybraného programu a nasiakavosti bielizne. Práčka je vybavená aj systémom vyrovnávania nestability, čo zaistí veľmi tiché a stabilné odstreďovanie. Samozrejmosťou je detský zámok, ktorý uzamkne navolené funkcie a zabráni zapnutiu spotrebiča.

Doplňujúce vlastnosti:
Programy a voľby:
Zmes/Denné 40 °CBavlna s predpierkouBavlnaSyntetikaJemná bielizeňVlnaProgram na farebnú bielizeňEco bavlnaRýchly 30 °C/30 minPranie a sušenieOsvieženie bieliznePlákanie a odstreďovanieIntenzívne odstreďovanieVypúšťanie vodyNastaviteľná teplotaColours 15Sušenie bielizneNastavenie AUTO sušenieNastavenie dĺžky sušeniaTlačidlo zap./vyp.Tlačidlo štart/pauzaOdložený štart/koniec

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 66 kg

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky So sušičkou
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 16

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 54 cm
Šírka 59,5 cm
Výška 84 cm

Funkcie

Funkcie práčky Invertorový motor, Displej, LED indikátory, Detská poistka

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  FAP2050a
Produktové číslo:  WWDC8614
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13